06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Hummer, bruidsauto of limo huren in Etten Leur

Limousines, bruidsauto’s en trouwwagens zijn er in vele soorten en maten. Woont u in Etten Leur en zoekt u een sublieme trouwauto, een onvergetelijke limo, of een enorme Hummer H1 gemodificeerd tot meesterlijke superlimo? Huur ze bij ons. Beleef bij XTREMELIMO de rit van uw leven. Op uw festiviteit, gala, party, trouwgelegenheid of huwelijk, special event, manifestatie of buitengewone meeting. In Etten Leur zelf, maar natuurlijk ook daarbuiten. Neem contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie