Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Hoorn

In de directe omgeving van Hoorn of daarbuiten naarstig op zoek naar een knijtersmooie limo, een spetterende bruidsauto of een robuuste Hummer H1 gemodificeerd tot mega bolide? Huren bij limoverhuurbedrijf XTREMELIMO waarborgt een ’thrill’ die zijn weerga niet kent op jubileum, verjaardag, vrijgezellenfeest, gala, bruiloft, evenement, avondje uit, bedrijfsuitje of party, binnen en buiten Hoorn. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Hoorn is een bloeiende stad en gemeente in West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn is via het Hoornse Hop aan het Markermeer gelegen. Waar de plaatsnaam Hoorn precies vandaan komt, is onduidelijk. Hij zou afkomstig kunnen zijn van Hornicwed, waarbij het middeleeuwse Hornic ‘Hoek’ betekent, en wed of wedor een middeleeuws woord voor ‘water’ is. De schrijver van de ‘Origo Civitatis Hornensis’ veronderstelt dat de naam Hoorn van Damphoorn afstamt. Daarnaast zijn er talloze mythes die de afkomst van de naam proberen te verklaren. Eén zo’n mythe zegt dat de naam Hoorn geschakeld is aan een uithangbord met een posthoorn, dat begin 14e eeuw aan één van de etablissementen aan de Roode Steen hing. Hoe dan ook, Hoorn is zonder twijfel een stad van evenementen, stadsfeesten, cultuur, kunst, zang, dans, kermis, attracties, zeilschepen en carnaval.

Trouwen op het water? Trouwen in stijl? Sinds april 2007 mag zeilschip de Toekomst zich als officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn presenteren. Je kunt er dus letterlijk in een subliem huwelijksbootje stappen. De ambtenaar van de burgerlijke stand kan jullie desgewenst aan boord van het zeilschip in de echt verbinden. Kun je iets intiemers en romanischers bedenken dan dat? Waarschijnlijk niet. Na het ceremoniële aansnijden van de bruidstaart kies je het ruime sop en kan het feest prachtig vorm krijgen. Het fraaie van het elkaar aan boord het jawoord geven, is de ontspannen sfeer. Je hoeft gedurende het feest bovendien niet op één plek te blijven zitten. Kies je voor deze locatie om in de echt te treden, doe dat dan op onvergetelijke en koninklijke wijze: verschijn in een limousine, klassieker of Hummer H1 van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Geef je huwelijksfeest dat gouden randje waar je toch eigenlijk altijd al van gedroomd hebt. Informeer naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie