Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, limo of Hummer huren in Roosendaal

Welkom in Roosendaal, de stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant met een geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw, hoofdstad van de gelijknamige gemeente en stad met het laatste station op Nederlands grondgebied voor de grens met België. Roosendaal viert Carnaval op grootse wijze en is bekend om zijn interessante bezienswaardigheden, winkelcentra, uitgaansgelegenheden, kerken, musea, rijksmonumenten, natuurschoon, landschappen, parken, evenementen en festivals.

Kijk je ernaar uit om in deze stad of omgeving je partner het jawoord te geven en zoek je een geschikte, romantische trouwlocatie? Bovendonk in Hoeven is een sublieme locatie die het overwegen waard is. Centraal gelegen tussen de randstad en Brussel belooft deze historische plek unieke, prestigieuze en feestelijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht, zoals een bruiloft. Bovendonk verzorgt elk huwelijksfeest tot in de puntjes. De historische ambiance van het gebouw en de omgeving waarin het zich bevindt, scheppen een wonderschoon decor voor iedere trouwdag. Een weergaloze plek die over diverse sfeervolle zalen beschikt en waar bij mooi weer ook buiten getrouwd kan worden, in een fraaie, schilderachtige setting. Kijk hier voor een korte sfeerimpressie:

Liever trouwen in een monumentaal stadspaleis? Dan moet je beslist in Het Markiezenhof in Bergen op Zoom zijn. Elk jaar sluiten honderden stellen er hun huwelijk. Voor de meest superbe dag van je leven wil je een ongeëvenaarde trouwlocatie. Een locatie die romantisch, sprookjesachtig, chic en prinselijk genoemd mag worden. Het Markiezenhof biedt tevens uitstekende ondersteuning voor familiefeest, huwelijksjubileum, een borrel, zakelijke meeting, bedrijfsuitje of diner met vrienden, partners en collega’s.

Waar je je bruiloft, gala, vrijgezellenfeest, party of festiviteit ook vieren mag, met een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 van XTREMELIMO, wordt het pas echt extravagant, luxe en onvergetelijk. Leg het vervoer in de handen van ons, laat je heerlijk comfortabel, ontspannen en met allure en elan rijden en verhef je feest tot een excellent en eersteklas evenement. Laat ons je ondersteunen en verrassen. Huren bij XTREMELIMO belooft een machtig mooie belevenis. Binnen en buiten Roosendaal. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie