Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Veghel

Welkom in Veghel, een locatie in de provincie Noord-Brabant, gesitueerd in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veghel. De plaats ligt aan het nationaal landschap ‘Het groene woud’ en heeft in het verleden bekend gestaan als de ‘Parel van de Meierij’, refererend aan de regionale functie van Veghel in de Brabantse Midden-Meierij. Ontstaan op de oevers van rivier de Aa, is Veghel behept met een rijke geschiedenis en worden er jaarlijks talloze interessante evenementen georganiseerd en gevierd (Fabriek Magnifique, Veghel Nightlive, Carnaval in Kuussegat, Kingsday Veghel, Korenmarkt Veghel, Jazz in Foodtown).

Wil je hier of in de omgeving trouwen? En zoek je een voortreffelijke locatie waar je elkaar het jawoord kunt en wilt geven? ’t Klooster Uden is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Uden. De ceremonie kan binnen de kloostermuren plaatsvinden of bij mooi weer in de ommuurde Kloostertuin. Trouwen in dit klooster is ‘ja zeggen’ in stijl en met klasse. Onder één dak kun je van de complete trouwlocatie gebruik maken om te trouwen, dineren, feesten en overnachten. Het team achter ’t Klooster Uden, zal samen met jullie alles eraan doen om de bruiloft tot een persoonlijke, unieke en sublieme trouwbeleving te maken. Lees over de ervaringen van bruidsparen die jullie hier vóór gingen.

Nog zo’n schitterende trouwlocatie is de Brabantse Hoeve in Volkel. Zij bieden je een ongeëvenaard trouwfeest in een omgeving met fenomenale ambiance. Feestelijk maar ontspannen, tot in de puntjes verzorgd door een team dat oog voor detail heeft en houdt. De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met heerlijke hotelkamers, een geraffineerde vergaderruimte, uitnodigend koffiehuis en een tot de verbeelding sprekend terras. Compleet in de stijl van 100 jaar geleden, echter uitgerust met alle hedendaagse voordelen, pluspunten en gemakken. Ook deze hoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Een boerensauna en jacuzzi met weergaloos uitzicht op grazende paarden maken de Brabantse Hoeve tot een absolute toplocatie. Kijk hier voor een korte impressie:

Dé locatie voor ieder bijzonder moment is Villa Maasdonk, een exquise, volledig gerenoveerd klooster uit 1913. Thans, ruim 100 jaar later, is het een evenementenlocatie waar je u tegen zegt. Een locatie waar je met je gasten, collega’s, vrienden en familie méér dan van harte welkom bent. Een vlugge maar sterke indruk van deze prestigieuze trouwlocatie krijg je hier:

Welke locatie je ook kiezen mag, voor wat voor feest, gala, vrijgezellendag, event of party dan ook, breng je dag, avond of nacht op ongekende hoogte en huur een superbe limousine, royale authentieke klassieke bruidsauto of riante tot superlimo omgebouwde enige echte Hummer H1. Leg het vervoer in handen van XTREMELIMO en geniet van een onovertroffen, onvergelijkbare belevenis. Neem voor vragen contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie