Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Geleen

Manifestatie, exclusief diner, gala of special event voor de boeg? Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, bruiloft of party in de maak? Jubileum, verjaardag, evenement of festiviteit op de agenda? Laat limousineverhuurservice XTREMELIMO jou, je vrienden, kennissen, collega’s en partners ultiem vervoeren in en verrassen met een schitterende statige Lincoln limousine, een wonderschone klassieke trouwauto of een magnifieke Hummer H1 omgebouwd tot riant supervehikel. Huren bij XTREMELIMO is makkelijk en betaalbaar. En belooft een topervaring, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Geleen wordt in het Limburgs als ‘Gelaen’ geschreven en is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De naam is geschakeld aan de ligging bij het riviertje de Geleen, ook wel de Geleenbeek genoemd. Pinkpop is zo’n beetje het oudste popfestival van Europa en het werd in 1970 voor de eerste keer georganiseerd in het Sportpark van Geleen. Geleen organiseert tevens jaarlijks de Gelaender Kirmes, één van de grotere kermissen van Nederland en de op één na grootste van Limburg. Geleen heeft als bijnaam ‘Wereldstad’ gekregen, omdat het dorp in een kort tijdsbestek uitgroeide tot een middelgrote moderne stad. Het is tevens een stad van carnaval en beschikt over de meest voorname bioscoop van de regio, Foroxity.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie