06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Meppen

De allereerste limousine werd begin vorige eeuw gebouwd, meer dan 100 jaar geleden. In tegenstelling tot de personen die hij vervoerde, zat de bestuurder overdekt en niet in een afgesloten compartiment. De hedendaagse limo ziet er evenwel anders uit. Zoekt u een weergaloze bruids- of trouwauto, een superbe limousine, of een karakteristieke Hummer H1 aangepast tot superlimo, in Meppen of directe omgeving? Laat ons u verrassen. Huren bij XTREMELIMO belooft een sublieme belevenis. Niet alleen op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event of manifestatie. Ook op een stijlvol avondje uit, grootse party of sfeervolle festiviteit. Zowel binnen als buiten Meppen, overdag en ‘s nachts. Neem contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie