Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Nijmegen

Stap je spoedig in het huwelijksbootje in de stad die een geschiedenis heeft die meer dan 2000 jaar teruggaat? Al een toplocatie of droomplek gevonden? Het Sfeerhuys bijvoorbeeld? Het Sfeerhuys is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Nijmegen en een meesterlijke huwelijkslocatie in de pronvincie Gelderland. Of wat dacht je van Beau, gelegen op het cultuurhistorische Landgoed Brakkesteyn? Of Old Cave, van oorsprong een wijnkelder, dat jaren gefungeerd heeft als uitgaansgelegenheid en inmiddels de locatie bij uitstek is geworden voor de meest uiteenlopende feesten en gelegenheden. Met haar drie aaneengesloten gewelven is het een uitzonderlijke en zeer karakteristieke locatie in Nijmegen. Maak je trouwdag compleet. Maak hem anders. Maak hem groots. Laat je vervoeren in een schitterende limousine of klassieke trouwauto van XTREMELIMO.

Uitgaan in Nijmegen of omgeving? Swingen tot je erbij neervalt? Clubben met passie? Chillen met smaak? Loungen met flair? Laat je tot de kleine uurtjes overmeesteren door Club Monte Carlo. Een club die zich als één van de mooiste van Nederland, op een onvergetelijke en fenomenale totaalbeleving richt, waarbij je, naar eigen zeggen “van de ene boeiende verrassing in de andere valt”. Of laat DJ Zano je kinderfeestje, schoolfeest, verjaardag, bruiloft of personeelsfeest verzorgen. Doe het extravagant en laat je onbezorgd en heerlijk vervoeren. Met stijl. Chique. Doe het met een Hummer H1 superlimo van XTREMELIMO. Laat je vrienden weten dat jij on the scene bent. Terwijl je chauffeur op je wacht.

Koningsdag in Nijmegen vieren? Dat is elk jaar opnieuw een fantastich groot feest! De horeca organiseert diverse leuke feestjes binnen, maar ook op de pleinen en straten buiten is er meer dan genoeg te beleven. Wil je Koningsdag ook echt een keer Koninklijke gestalte geven, huur dan een sublieme, luxe en uitzonderlijk comfortabele Cadillac of Armstrong. Klassiekers waar je u tegen zegt. Klassiekers die zo’n dag iets extra’s geven. Iets speciaals. Iets unieks.

Voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1, kun je gerust contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240. Probeer ons uit.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie