06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

 

In Osnabrück bruidsauto, Hummer of limo huren

Woonachtig in Osnabrück, voorheen bekend onder de naam Osnabrugge en Osenbrugge? Lees dan verder. Bent u op zoek naar een prinselijke, klassieke bruids- of trouwauto? Een buitengewoon voortreffelijke limousine? Een imposante Hummer H1 aangepast tot superlimo? Verder zoeken mag, maar hoeft niet. Huren bij XTREMELIMO belooft een once in a lifetime experience, op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit of festiviteit, binnen en buiten Osnabrück, overdag en ’s nachts.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie

 
 
webdesign zwolle