Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Huur uw trouwauto, Hummer of limo in Uden

Op zoek naar een eersteklas trouwauto, een voorbeeldige limousine, of een voyante Hummer H1 gemodificeerd tot extravagante superlimo, in de omgeving van Uden? Verder zoeken hoeft niet. Huren bij limousineverhuurservice XTREMELIMO belooft een waanzinnige ervaring en belevenis op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of -feest, exclusief diner of party, binnen en buiten Uden. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240.

Uden is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, gelegen aan de Peelrand in het oostelijke deel van Noord-Brabant. Het dialect wat er gesproken wordt luistert naar de naam Uje en Uden wordt algemeen beschouwd als een middelgrote stad. Uden was aanvankelijk een agrarische gemeenschap en had van oudsher een centrumfunctie binnen het Land van Herpen en later Land van Ravenstein. Het is een locatie van kunst en cultuur, buiten- en binnensporten, het is de groenste stad van Nederland, in 2008 zelfs groenste stad van Europa, biedt talloze interessante bezienswaardighden en is een plaats van carnaval en meteorieten. Uden is de naamgever van een meteoriet, de Uden LL7, die op 12 juni 1840 tussen Uden en Volkel insloeg. Tijdens het carnaval heet Uden Knoerissenrijk en vóór 1965 stonden Udenaars bekend onder de naam Keienschijters.

Zoek je in deze regio een voortreffelijke trouwlocatie? Een betoverende plek met een authentieke ambiance? Klooster Bethlehem in Haren (Oss) kenmerkt zich door een magnifieke combinatie van hedendaags en origineel. Het biedt een moderne inrichting met een onvervalste, zuivere stemming. De sfeervolle locatie is geschikt voor allerlei uiteenlopende particuliere en zakelijke events, festiviteiten en feesten, variërend van bruiloft tot personeelsfeest, van vergadering tot bedrijfsuitje, exclusief diner, jubileum en receptie, congres, borrel en vrijgezellendag. Geheel naar jullie wens verzorgen zij met een enorme dosis ervaring en creativiteit jullie volledige huwelijksdag. Leg je het vervoer op die dag ook nog eens in de geoefende, duurzame en trouwe handen van limoverhuurservice XTREMELIMO, dan wordt je evenement pas echt ongeëvenaard, prestigieus en weergaloos. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

Een minstens zo goed verzorgde en geschikte plaats om te trouwen is ’t Klooster in Uden. Wil je een exclusieve bruiloft op een meesterlijke locatie? Hou je van intiem en persoonlijk en zoek je een gedenkwaardige locatie waar je elkaar onder één dak volmondig het jawoord geven kunt? Kijk dan eens of ’t Klooster iets voor je is. Hier maak je exclusief gebruik van de complete trouwlocatie om te trouwen, dineren, feesten en slapen.

Of wat dacht je van de Kruisherenkapel in Uden? Zo’n 800 jaar geleden werd de Orde der Kruisheren gesticht, de enige, nog steeds bestaande, middeleeuwse religieuze orde die in de Lage Landen ontstond. Uitgangspunt van Stichting Kruisherenkapel is, zonder geldelijk gewin, het religieus erfgoed in stand houden. Het historische gebouw staat garant voor een traditionele en romantische setting met allure. Het sluiten van een kerkelijk huwelijk in de kapel is helaas niet mogelijk. Kijk hier voor een korte indruk:

Waar je ook besluiten mag om in de echt te treden, laat je op de dag van je leven prinsheerlijk rijden in één van de comfortabele en spectaculaire bolides van limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO. Huur een plechtige Lincoln limousine, een oorspronkelijke klassieke bruidsauto of een tot superlimo geconverteerde Hummer H1, de enige echte. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie