06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Bruidsauto, Hummer H1 of limo huren in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats die in de volksmond ‘Rooi’ genoemd wordt en tijdens Carnaval de naam ‘Papgat’ draagt. Het is een locatie en gemeente in de provincie die vrij vertaald ‘drassig land’ betekent, te weten Noord-Brabant. Sint-Oedenrode telt nog geen 20.000 inwoners en heeft interessante monumenten, musea, bezienswaardigheden, natuurgebieden en parken. Het grote verstedelijkte dorp werd in 2000 zelfs uitgeroepen tot groenste dorp van Europa.

Ben je er woonachtig en van plan dit jaar te gaan trouwen? Wat dacht je van een bruiloftsfeest in een heus, authentiek kasteel? Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode is het mooiste kasteel van Brabant. Een trouwlocatie die aan een sprookje doet denken en waar het burgerlijk huwelijk binnen en buiten voltrokken kan worden. Het kasteel is uitgerust met drie meesterlijke zalen, de Van Coehoorn-zaal, de Generaal Jean Phillippe-zaal en Het Koetshuis. In de laatstgenoemde zaal vinden de meest uiteenlopende arrangementen plaats zoals bijvoorbeeld bruiloftsfeesten, recepties, galafeesten en speciale themafeesten. Een korte impressie van de ambiance binnen en buiten het kasteel, krijg je hier:

Een locatie die beslist niet voor Kasteel Henkenshage onderdoet, is Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther, waar romantiek op ongekende wijze herleeft. In de prachtige bossen van Brabant fonkelt en straalt dit monumentale kasteel, dat een gemiddelde beoordeling van 9,4 krijgt. Op zeer diverse manieren kun je er volop cultureel, feestelijk, ingetogen en zakelijk genieten. Het landgoed er omheen is behept met natuur waar je u tegen zegt. Wil je weten wat andere bruidsparen van deze trouwlocatie vinden? Lees hun trouwervaringen.

Welke locatie je ook kiezen mag, voor wat voor evenement of feest dan ook, het wordt allemaal pas echt fenomenaal en subliem met een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 van XTREMELIMO. Maak je bruiloft, vrijgezellendag, gala, exclusief diner of party ‘truly unforgettable’. Geniet van comfortabel, imposant en exquise vervoer met een prinselijk tintje. Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie