Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Venray

Welkom in Venray, de plaats en gemeente in Limburg, ten zuiden van Nijmegen en ten noordwesten van Venlo. Het is een plaats van kerken en kapellen, kloosters en bezienswaardigheden, monumenten en musea, natuur en landschap. Het ligt op zandgrond, ongeveer 25 meter hoog en de meest voorname natuurgebieden Odapark en Vlakwater liggen ten westen van het centrum. In het noordwesten ligt het stroomgebied van de Loobeek, een Limburgse beek en zijrivier van de Maas.

Wil er binnenkort gaan trouwen, dan kan dat uiteraard in het gemeentehuis. Maar er zijn ook andere locaties waar je elkaar het jawoord geven mag en kunt, zoals bijv. De Rooijerie, De Witte Hoeve en Het Theehuis. De Witte Hoeve maakt van je bruiloft een memorabele happening. Of je je huwelijksfeest nu vieren wilt met 50 personen of 500, deze trouwlocatie is met 9 zalen passend en opportuun voor gezelschappen van praktisch elk formaat. Alles is er op het gebied van trouwfeest mogelijk.

Trouwen kan ook voortreffelijk in Hotel Asteria. Trouw in de sublieme binnentuin die het hotel rijk is. Hedendaags ingerichte zalen bieden de ideale sfeer, uitstraling en ambiance voor een state of the art huwelijksvoltrekking, diner en feestavond. De feestzalen zijn multifunctioneel en kunnen daardoor makkelijk aangepast worden aan het te verwachten aantal gasten, collega’s, vrienden en familieleden.

Een bruiloft. Dat belooft wat. Vooral bij De Weijer in het hart van Boxmeer. Het is een fijne, intieme plek om elkaar het jawoord te geven, omringd door een gracht en aan de rand van een park. De Weijer biedt ondersteuning voor zeer uiteenlopende feesten, waaronder bruiloft, receptie, seminar, congres, bedrijfsuitje en workshop. Wat voor feest of party het dan ook zijn mag wat je vieren wilt, waar dan ook in of rond Venray, het wordt pas echt een onovertroffen en weergaloos succes wanneer je in een royale limousine, klassieke bruidsauto of kolossale Hummer H1 verschijnt. Leg het vervoer in de handen van XTREMELIMO. Sit back, relax and enjoy the ride! Geniet van comfort, souplesse, allure en prestige en maak de dag, avond en nacht tot een truly unforgettable experience!

Voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, trouwauto of Hummer H1 kunt u contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie