Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Boxtel

Welkom in Boxtel, de hoofdplaats van de Noord-Brabantse gelijknamige gemeente, gelegen aan de rivier de Dommel en gesitueerd in een driehoek die gevormd wordt door de steden Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Stad van carnaval, kloosters, ‘Jas de Keistamper’, vele bezienswaardigheden, musea, prachtige natuur en tot de verbeelding sprekende landschappen.

Wil je er binnenkort trouwen en zoek je een toplocatie voor het huwelijksfeest? Een romantische, stijlvolle en prestigieuze locatie? Verscholen in een subliem park met eeuwenoude bomen, aan de rand van Vught, tref je de ingrediënten aan die nodig zijn om een bruiloft, maar ook bijeenkomst, familie- of personeelsfeest, culinair arrangement, gala of bedrijfsuitje succesvol en onvergetelijk te maken. Deze monumentale villa uit 1916 luistert naar de naam Huize Bergen, bevindt zich op een prachtig en riant landgoed en wordt gekenmerkt door rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten. Beleef de huiselijke en gemoedelijke atmosfeer van vroeger, met de hedendaagse pluspunten van tegenwoordig. Met een gemiddelde waardering van 9,9 biedt dit landgoed een ongeëvenaarde trouwlocatie op maat. Trouw in stijl en met ongekende klasse. Een sfeervolle impressie van het landgoed:

Zoek je een trouwlocatie met een iets meer ongedwongen sfeer? Waar niks moet, alles mag? Vier je bruiloftsfeest dan bij de Bourgondiër in Boxtel. Met een capaciteit van maximaal 400 gasten, staan ze in principe open voor elke wens die je mag hebben. Zij roepen wel als het niet gaat. Bij de Bourgondiër kun je het gehele jaar door terecht, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Voor welke trouwlocatie je ook kiezen mag, geef je bruiloft vorstelijke allure. Verhef het feest van je dromen tot een hoogte die zijn weerga niet kent en huur een legendarische, klassieke bruidsauto. Verschijn elegant en luxe en leg het vervoer in de handen van XTREMELIMO. Limo’s zijn er in vele soorten. Wil je een schitterende trouwauto, superbe limousine, of een riante Hummer H1 gemodificeerd tot superlimo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie