Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Abcoude

Een klassieke trouwauto, een formidabele en elegante limousine, of een onweerstaanbaar imposante Hummer H1 aangepast tot superlimo, in Abcoude of directe omgeving, streek en regio gezocht? Verder zoeken mag, maar hoeft niet. Huren bij XTREMELIMO belooft een ervaring die je niet kunt weerstaan. Op gala, huwelijksfeest, speciaal evenement, avondje uit of exclusief vijgezellenfeest, binnen en buiten Abcoude, overdag en ’s nachts. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240.

Abcoude is de naam van een dorp en een voormalige gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht. Grenzend aan de gemeente Amsterdam, is Abcoude tijdens de Tweede Wereldoorlog (1941) ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Abcoude-Baambrugge en Abcoude-Proostdij. Op 1 januari 2011 ging het op in de gemeente De Ronde Venen. Abcoude ligt ongeveer 1 kilometer ten zuiden van Amsterdam Zuidoost. De rivier die er dwars doorheen stroomt en die uitmondt in het Abcoudermeer luistert naar de naam ‘Angstelen’. Abcoude ligt tevens aan rivier het Gein, die vanwege de historische omgeving behoorlijk wat toeristen trekt. De meest voorname straat van het dorp is de Hoogstraat.

Zoek je in deze omgeving en regio een geschikte trouwlocatie? Boerderij Langerlust is een unieke locatie in Amsterdam voor trouwen, vergaderen en tal van andere speciale evenementen. Je waant je ver weg van de drukte van de hoofdstad van het land en snuift, zodra je het erf opstapt, heerlijke natuur op. Boerderij Langerlust is een officiële trouwlocatie. Tussen de appelbomen, de romantische kas en de knusse Pinkenstal kan je huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand, plaatshebben. De rustieke boerderij, het landelijke erf en de mieterse tuinen vormen een magnifieke setting voor huwelijksfoto’s. Kies je deze toplocatie, laat XTREMELIMO het feest dan ongeëvenaard en buitengewoon prestigieus maken: huur een limousine, authentieke klassieke bruidsauto of Hummer H1 en laat je comfortabel, chic en prinsheerlijk rijden.

Trouw je liever aan de Amstel? Bij Trouwen aan de Amstel kan het. De droomlocatie voor elk trouwfeest, waar atmosfeer, elan, stijl, allure en romantiek zijn gewaarborgd. In het pittoreske dorp Ouderkerk aan de Amstel bevindt zich een unieke locatie, direct gelegen aan de rivier de Amstel, waar je huwelijksdag van A tot Z en tot in de puntjes geregeld en verzorgd wordt. Alle facetten van een onvergetelijke bruiloft op één weergaloze plek met eigen aanlegsteiger en gratis parkeerruimte. Leg hierbij het vervoer in de vertrouwde en ervaren handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO en superlatieven schieten te kort. Informeer vrijblijvend naar de huur van een exquise limousine, klassieke bruidsauto of excentrieke Hummer H1, de enige echte.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie