Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Lingen

Een glorieuze bruidsauto, een excellente limousine of een prestigieuze Hummer H1 aangepast tot superlimo, gezocht? Huren bij limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO belooft een excentrieke ervaring op evenement, gala, bruiloftsfeest, bedrijfsuitje, exclusief personeelsfeest, vrijgezellendag, avondje uit of extravagante party, binnen en buiten Lingen, overdag en ’s nachts. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240.

Lingen is een stad en gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen. De gemeente is gelegen in het landkreis Emsland. De rijke historie van deze stad is vooral vanaf de zestiende eeuw geschakeld aan het huis Oranje. Lingen lag ooit op het kruispunt van 2 voorname wegen, te weten de Vlaamse en de Friese “Straße” en was als zodanig al in de middeleeuwen een echt handelscentrum. Eind van de 16e eeuw veroverde Maurits van Nassau, de latere prins van Oranje, de vestingstad, waarna Ambrogio Spinola de stad een paar jaar later heroverde. In 1632 werd de stad officieel bezit van het huis Oranje. Tot aan de dood van stadhouder Willem III in 1702 maakte het deel uit van de Nederlanden en daarna geraakte het in Pruisische handen. Later waren respectievelijk Napoleon, Pruisen, Hannover en daarna weer Pruisen aan zet. Tegenwoordig is Lingen een zelfstandige stad in de deelstaat Nedersaksen.

Wat je ook van plan mag zijn in deze regio te gaan doen, doe het goed: leg het vervoer in de solide, geoefende en betrouwbare handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een voortreffelijke limousine, een wonderschone klassieke bruidsauto of riante Hummer H1 en laat iedereen weten dat jij er bent. Sit back, relax and enjoy the ride! Informeer vrijblijvend naar onze prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie