Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Nordhorn

Nordhorn is een Duitse stad en gemeente in het Landkreis Grafschaft Bentheim in de deelstaat Nedersaksen, vlak bij de Nederlandse grens bij Denekamp. De stad ligt in het zuidwesten van de deelstaat en grenst met Nederland aan de gemeente Dinkelland in Overijssel. De rivier de Vecht stroomt dwars door de stad. Uit de dierentuin in Nordhorn Tierpark Nordhorn ontsnapte in 2004 de zeehond Hannes, die later opdook in het Nederlandse deel van deze rivier. Nordhorn beschikt over een veelzijdig cultuurcentrum met ondermeer een uitstekende gemeentelijke kunstgalerie.

Een grandioze trouwauto, een majestueuze limo, of een onovertroffen Hummer H1 nodig? Leg het vervoer van en naar gala, vrijgezellenfeest, bruiloft, exclusief diner, bedrijfsuitje, evenement en party in de ervaren en vertrouwde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Gebruik maken van hun dienstbaarheid en expertise belooft een luisterrijke en onovertroffen ervaring. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en prijzen. Laat jezelf en je vrienden, partners of collega’s comfortabel, prinsheerlijk, intens genietend en met koninklijke allure rijden. Sit back, relax and enjoy the ride!

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie