06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

 

Trouwauto, Hummer of limo huren in Rheine

Eine Fahrt mit uns ist fantastisch! Excentriek, fabuleus, grosszügig, geweldig en subliem. Dat zijn stuk voor stuk omschrijvingen voor een weergaloze rit met XTREMELIMO. Huur een denderende limousine en maak indruk op vriend en vijand. Verschijn in een schitterende klassieke bruidsauto en imponeer kennissen en familie. Of laat je vervoeren in een grootse Hummer H1 en overtref werkelijk alle dromen. Woonachtig in Rheine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat ons uw feest, gala, party of special event, de flair, uitstraling en bekroning geven die u zoekt.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie

 
 
webdesign zwolle