06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Trouwauto, limo of Hummer huren in Weert

Steeds meer mensen, klein en groot, dik en dun, particulier en zakelijk, beseffen het: een gala, party of festiviteit moet geruchtmakend, opzienbarend en luxe zijn. Een vrijgezellendag, huwelijksfeest of special event geweldig, pakkend en onvergetelijk. De manifestatie, het evenement of avondje uit imposant en grandioos. Om dat te bereiken, richt je je tot XTREMELIMO. Geniet van een sensationele bruids- of trouwauto. Leef je uit in een koninklijk comfortabele limo. Get your kicks in een immense Hummer H1, omgebouwd tot karakteristieke superlimo. We beloven u een meesterlijke ervaring, binnen en buiten Weert. Bel 06 55 33 10 77 of maak gebruik van het contactformulier.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie