Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Den Bosch

Op zoek naar een briljante bruids- of trouwauto, een superbe limousine, of een monumentale Hummer H1 gemodificeerd tot strakke superlimo, in de omgeving of regio van Den Bosch? Huren bij XTREMELIMO belooft een uiterst succesvolle belevenis op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit, party of vrijgezellenfeest, binnen en buiten ’s Hertogenbosch. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Net als Den Haag heeft ook ‘s-Hertogenbosch, doorgaans Den Bosch genoemd, een dubbele naam. Het is de hoofdplaats van de Nederlandse gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is het de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant gelegen op het punt waar de Aa, de Dommel en de Zuid-Willemsvaart samenkomen en de Dieze vormen. Het Genootschap ter bevordering van het gebruik van de naam ‘s-Hertogenbosch stimuleert het gebruik van de officiële naam. Daarnaast zijn er bijnamen. Ten tijde van carnaval wordt de stad Oeteldonk genoemd en in de 80-jarige oorlog heette de stad Moerasdraak, vanwege de ligging tussen moerasgebieden. Den Bosch heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van bezienswaardigheden, musea, theaters, evenementen, uitgaansgelegenheden, sport, cultuur en shopping.

Wil je elkaar in of rondom Den Bosch het jawoord geven? Zoek je een geschikte trouwlocatie? Wat dacht je van 1931? Van trouwceremonie tot feestavond en van catering tot entertainment, 1931 biedt alle mogelijkheden en ruimte om je bruiloft te vieren, met een klein of groot gezelschap. Een trouwceremonie, informele receptie, sfeervol diner of uitbundig feest. Kies je voor deze locatie, kies er dan voor om het vervoer in handen te leggen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een fantastische limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en prijzen.

Wil je je eigen huwelijkssprookje in hartje ‘s-Hertogenbosch? Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch is een hotel met een rijke historie en een karakteristieke familiegeschiedenis. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en het dynamische centrum van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat elke Bosschenaar aanduidt als de huiskamer van de stad. Een treffender omschrijving bestaat eigenlijk niet. Het is een hotel van topniveau dat twee maal uitgeroepen werd tot European Hotel of the Year: in 2000 en 2013. Maak de dag van je leven werkelijk onvergetelijk, subliem en ongeëvenaard: laat je comfortabel, zorgeloos, koninklijk en luxueus rijden met een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 superlimo van XTREMELIMO.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie