Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Drachten

Drachten, de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in het noorden van het land. Na Leeuwarden is Drachten de grootste stad van Friesland. De stad die zich in de toekomst wil gaan profileren als cultureel en creatief centrum en daartoe een ambitieus beleidsplan heeft opgesteld. Tegendraads, eigenzinnig, anders-dan-anders, zijn enkele sleutelwoorden.

Ga je trouwen in Smallingerland? In Drachten of omgeving? En zoek je een toplocatie waar je elkaar het jawoord geven kunt? Hier vind je alle benodigde informatie voor een geslaagde huwelijksvoltrekking. Tip: Landgoed Huis de Voorst, voor een persoonlijke vorstelijke trouwdag. Schitterende tuinen, imponerende plaatsen langs de oude slotgracht en een paleis met koninklijk elan, scheppen een onvergelijkbare entourage voor jullie bruiloft. Deze trouwlocatie bevindt zich in het Gelderse Eefde, het Versailles van de Achterhoek genoemd, en biedt alles onder één dak. Van huwelijksvoltrekking en kerkelijke inzegening tot het diner, het feest en de overnachting in een bruidssuite met hemelbed.

Uitmuntend alternatief is Landgoed Stania State, eveneens in Friesland gelegen en verscholen in het gelijknamige park op ongeveer 10 kilometer van Leeuwarden en Dokkum. Praat je over de meest fraaie en attractieve parken van ons land, dan praat je over Stania State. Het is bijzonder geschikt om als decor voor trouwfoto’s gebruikt en ingezet te worden. Landgoed Stania State is een magnifieke plek om je huwelijksdag te vieren met een lunch, brunch, diner, feest of bijvoorbeeld alléén een receptie. Het landgoed biedt tevens ondersteuning voor andere gelegenheden en feesten zoals bijv. (exclusief) diner, receptie, bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst en gala.

Welke locatie je ook kiest, zo’n feest, gelegenheid of event wordt pas echt onvergetelijk met een statige limousine of prachtige klassieke bruidsauto van XTREMELIMO. Laat je prinsheerlijk, waanzinnig comfortabel en uitzonderlijk luxe rijden. Sit back, relax and enjoy the ride!

Van plan om in het weekend in Drachten uit te gaan? Een bioscoopje te pakken? Een theatervoorstelling te bezoeken? Uit je dak te gaan in een disco of andere uitgaansgelegenheid? Vrijgezellenfeestje? Exclusief gala? Doe eens gek. Doe het anders. Doe het groots en verschijn in stijl. Huur een fenomenale limousine. Of, als het echt kolossaal en royaal zijn moet, een Hummer H1 omgebouwd tot superlimo. Je weet niet wat je overkomt. Swing, dance, chill en relax, terwijl je chauffeur op je wacht.

Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, trouwauto of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie