Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Eindhoven

Eindhoven, de stad van PSV, Philips en een Technische Universiteit. In 2011 riep de Intelligent Community Forum in New York Eindhoven uit tot smartest city in the world. De stad waar het centrum van technologie van het zuiden van Nederland gevestigd is, waar jaarlijks de Dutch Design Week plaatsvindt en waar zich na sluitingstijd van de winkels een bruisend uitgaansleven manifesteert. Ten zuiden van het centrum ligt het Stratumseind, naar verluidt de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 aaneengesloten danscafés, kroegen en discotheken. Eindhoven is onmiskenbaar ook een stad van boeiende architectuur, een reeks imposante monumenten, prachtige parken, interessante musea, tot de verbeelding sprekend theater, fraaie bezienswaardigheden en fascinerende evenementen.

Ben je in deze regio op zoek naar een toptrouwlocatie? Niet ver van Eindhoven vandaan herbergt Hotel Restaurant ‘De Collse Hoeve’ het Bourgondische leven. Deze hoeve die aangewezen is als officiële trouwlocatie, belooft een sublieme bruiloft op een sublieme trouwlocatie. In het gezellige, Brabantse Nuenen, straalt het Hotel Restaurant een sfeer van overlevering en geschiedenis. Gastvrijheid is hier met andere woorden nog echt. Heel even speelt tijd geen rol en krijgen gasten, collega’s, vrienden en familie de aandacht die ze verdienen. Besluit je elkaar hier het jawoord te zullen geven, voorzie de ‘happening of a lifetime’ dan van een extra portie allure, comfort en uitstraling. Verschijn in een luxueuze Lincoln limousine, een schitterende authentieke bruidsauto, of een majestueuze Hummer H1. Sit back, relax and enjoy the ride!

Liever romantisch trouwen, midden in de natuur? Wat dacht je van ’t Boshuys in Best? Het is een heerlijke, karakteristieke locatie omgeven door fantastische natuur, de ideale setting biedend voor een historische dag. Van wettelijke huwelijksvoltrekking tot smaakvolle receptie en van verbluffend diner tot daverende feestavond! Kijk hier voor een korte impressie:

Op zoek naar die prestigieuze, super de luxe bruids- of trouwauto, die weergaloos strakke en statige limo, of die kolossale Hummer H1 gemodificeerd tot ongeëvenaarde superlimo? Verder zoeken hoeft niet. Huren bij XTREMELIMO belooft een dekselse ervaring op gala, huwelijk, exclusief evenement, vrijgezellendag, avondje stappen of party, binnen en buiten ‘The City of Light’ Eindhoven. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie