06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

 

Limousine, trouwauto of Hummer huren in Maastricht

Uitzonderlijk charmante en wondermooie trouwauto voor een huwelijksdag gezocht? Elysische limousine vereist omdat u iets fenomenaals te vieren hebt? Of een grandioos uitgevoerde, imposante Hummer H1 nodig vanwege een aanstaand exclusief event? Huur ze bij ons. Huren bij XTREMELIMO staat namelijk gelijk aan een prinselijke ervaring. Een onweerstaanbare rit. Een extravagante belevenis. In Maastricht en daarbuiten. Neem voor vragen en reserveringen contact met ons op. Via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie

 
 
webdesign zwolle