Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Oosterhout

Zoek je iets speciaals voor je huwelijksdag en -feest? Een onvergetelijke ervaring voor een vrijgezellendag of -avond? De ultieme wow factor is niet ver te zoeken. Huur een tijdloze bruids- of trouwauto, een sublieme limousine of een fraaie Hummer H1 gemodificeerd tot weergaloze superlimo, in de omgeving van Oosterhout en daarbuiten. XTREMELIMO belooft je een dekselse belevenis. Op feest, evenement, party, gala, bedrijfsuitje, exclusief diner, shopping dag en bruiloft. Bel of mail ons gerust en vrijblijvend.

Oosterhout is een stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Het beschikt over interessante bezienswaardigheden, kerken, winkels, musea, kloosters, natuur en landschap, cultuur en theater. Wil je er binnenkort trouwen en zoek je een geschikte trouwlocatie? Wat dacht je van Gasterij De Seterse Hoeve in Oosterhout? Gasterij de Seterse Hoeve biedt een fabelachtige, landelijke setting voor je trouwdag waar je alles op één locatie kunt laten plaatsvinden. Het is bovendien een officiële trouwlocatie, die beschikt over uiteenlopende feestzalen, waar het niet uitmaakt of je een kleine receptie met hapjes of een uitgebreid buffet met een spetterend aangekleed avondfeest wenst. Kies je voor deze plek, maak je trouwbeleving en -feest dan compleet en huur een excentrieke limousine, authentieke bruidsauto of Hummer H1, de enige echte. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden bij XTREMELIMO.

Steengoed alternatief is Landgoed Bergvliet. Op steenworp afstand van het bourgondische Breda, aan de rand van de Oosterhoutse bossen, tref je deze magnifieke locatie. Van bruiloften en feesten tot verschillende soorten partijen, Landgoed Bergvliet is de feestgelegenheid die je dag en avond pas echt gedenkwaardig maakt. Ook dit is een officiële trouwlocatie en zowel een knusse en gezellige bruiloft als een riant trouwfestijn met 400 gasten kunnen er georganiseerd worden. Maak je feest onvergetelijk en huur er een exceptionele limousine, klassieke bruidsauto of royale Hummer H1 bij. Bel of mail XTREMELIMO en laat ons je wensen en verlangens weten. We helpen je graag.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie