Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Waalwijk

Waalwijk is een stad in de gelijknamige gemeente, gelegen aan de Bergsche Maas. Waalwijk werd in de 13e eeuw als Walwic geschreven, een samenvoeging van wal en wic. De betekenis daarvan moet waarschijnlijk gezocht worden in “wijk op de wal” van een haven. De naam Waalwijk heeft dus niets te maken met de rivier de Waal of met de Walen uit Wallonië in België. Het is een middelgrote stad die een regionale functie vervult. Waalwijk is een stad van authentieke kloosters, interessante bezienswaardigheden, attractieve winkelcentra, industriële monumenten, uitnodigende musea, prachtige natuur en landschappen en jaarlijks terugkerende evenementen.

Ben je van zins om in deze regio te trouwen en zoek je een geschikte locatie? Wat dacht je van Het Witte Kasteel in Loon op Zand? Het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Loon op Zand voor het voltrekken van het wettelijk huwelijk en geregistreerd partnerschap. Het statige kasteel dat haar huidige aanzien en voorkomen dankt aan een renovatie verricht in 1777, beschikt over bijgebouwen en een riante tuin, en heeft binnen en buiten een prettige, kalme sfeer. Je ervaart en wéét gewoon dat je je op een unieke plaats bevindt. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de trouwzaal. De kasteeltuin maakt het mogelijk om bij mooi weer activiteiten buiten te laten plaatsvinden. Besluit je om elkaar hier het jawoord te geven, leg het vervoer dan in de ervaren en betrouwbare handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Informeer naar de voorwaarden en laat hen jouw bruiloft tot een onvergetelijke en sublieme topervaring maken.

Een fantastische alternatieve trouwlocatie is Chalet Fontaine Partycenter in Kaatsheuvel dat alles onder één dak heeft. Bij Chalet Fontaine draait het allemaal om de gasten. ‘Klant is koning’ is hier geen loze belofte maar uitgangspunt. Mede door het all-inclusive concept weet je op voorhand wat je kwijt bent en geniet je zonder minder fijne verrassingen achteraf. Gelegen in het groene hart van Brabant vind je deze fenomenale villa uit 1900 die in 1980 omgetoverd is tot exclusieve evenementenlocatie. Het is een authentiek pand met een eigentijds interieur, behept met een sfeervolle en romantische uitstraling, gelegen nabij de Loonse en Drunense duinen en omgeven door een tot de verbeelding sprekende parkvijver. Kijk hier voor een korte impressie:

Avontuur is er op vele manieren, opwinding in diverse gradaties en sensatie in uiteenlopende vormen. Huur een fantastische bruids- of trouwauto, een sublieme limousine of een karakteristieke Hummer H1 gemodificeerd tot uitzonderlijke superlimo. Combineer avontuur met opwinding en sensatie. Probeer ons uit. XTREMELIMO belooft een gedenkwaardige en succesvolle belevenis op gala, speciaal evenement, manifestatie, vrijgezellenfeest, exclusief diner of party. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie