Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Huur uw limo, Hummer of bruidsauto in Heerlen

Avontuur gezocht? Gedenkwaardige dag gewenst? Onvergetelijk event vereist? Luxe party gepland? Huur een weelderige trouwauto of prestigieuze limousine. Zoek je iets nóg imposanters, stap dan aan boord van een royale Hummer H1 aangepast tot kolossale superlimo. XTREMELIMO heeft de expertise, de ervaring en de flair die je op zo’n dag, event of festiviteit nodig hebt en verwachten mag. We voorzien je op je huwelijksfeest, speciale manifestatie, bedrijfsuitje, exclusief diner, vrijgezellenfeest of party van een uniek gevoel en een briljante ervaring. Een topbelevenis in Heerlen en erbuiten. Voor vragen en reserveringen bel je ons op 06-28668240. Of maak gebruik van het contactformulier.

Heerlen is een Nederlandse plaats en gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Heerlen is de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek. Tegenwoordig herinnert nog maar weinig aan de rijke steenkoolhistorie die Heerlen kenmerkt. Wel zijn op sommige plekken in Heerlen markante gebouwen bewaard gebleven die aan de tijd refereren dat de Oostelijke Mijnstreek een groeigebied was. Het is een regio die veel te bieden heeft op het gebied van monumenten, architectuur, bezienswaardigheden, musea, film, winkels en shopping centra, recreatie, sport, cultuur en natuur.

Bruiloft, communie, koffietafel, jubileum, borrel of brunch? Vergadering, meeting, relatiedag, bedrijfsuitje, congres, receptie, gala of sylvesterparty? Het kan bij La Caverne in Valkenburg a/d Geul, niet ver van Heerlen vandaan. De historie van La Caverne gaat terug naar begin van de vorige eeuw, toen bewoners van Geulhem uit angst voor de Franse bezetter, hun toevlucht zochten in een onderaardse schuilkapel. Het beschikt over een volledig ingerichte ondergrondse keuken, toiletten, krachtstroom en alle overige noodzakelijke voorzieningen. De unieke ruimtes zijn voorzien van 8 kilometer vloerverwarming, 400 kaarsen en honderden theelichten. De sfeer is aimabel en prettig, de aandacht persoonlijk en het enthousiasme van de medewerkers ronduit aanstekelijk. Een bruiloft is onmiskbenbaar één van de allermooiste dagen uit je leven en La Caverne verzorgt die dag tot in de puntjes. Wordt dit de locatie waar je elkaar het jawoord geven wilt, kies dan voor limousineverhuurservice XTREMELIMO en geef het evenement van je leven een gouden randje. Huur een meesterlijke limousine, authentieke klassieke bruidsauto of Hummer H1 omgebouwd tot superlimousine. Informeer naar de voorwaarden.

Subliem alternatief is Landgoed Overste Hof in Landgraaf, waar je trouwt op een romantisch landgoed, midden in de natuur. Landgoed Overste Hof is een officiële trouwlocatie van de gemeente Landgraaf. Het is mogelijk om de trouwplechtigheid te houden in één van de sfeervolle ruimten van het landgoed of buiten in de omringende natuur. Of wat dacht je van WinselerHof in Landgraaf? Limburgse gastvrijheid en historische ambiance kenmerken dit landgoed dat lid is van Small Luxury Hotels. De 16e eeuwse herenboerderij met meer dan 45 hotelkamers, Italiaans restaurant Pirandello en Luigi’s Lunchrestaurant & Bar ademen een atmosfeer van geborgenheid. Een eersteklas locatie voor niet alleen bruiloft, maar ook vergadering of ontspannen verblijf in de provincie Limburg. Kijk hier voor een korte impressie:

Waar je huwelijksfeest ook mag plaatsvinden, het evenement van je leven wordt pas echt denderend en geslaagd wanneer je het vervoer in de solide, degelijke en bedreven handen legt van limoverhuur XTREMELIMO. Informeer naar onze prijzen en mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie