Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Huur je trouwauto, limo of Hummer in Sittard

Iets radicaal sensationeels gezocht? Op zoek naar een out-of-this-world-type belevenis waarbij superlatieven flink te kort schieten? Probeer ons uit. Met een klassieke bruidsauto, een ultieme limousine, of een verheven Hummer H1 aangepast tot weergaloze superlimo. Huren bij limousineverhuurservice XTREMELIMO belooft een mieterse ervaring en belevenis op gala, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, exclusief diner, speciaal evenement, avondje uit en extravagante party. Ben je woonachtig in Sittard of directe omgeving, neem dan contact met ons op. Bel 06-28668240 of maak gebruik van het contactformulier.

Sittard, op zijn Limburgs ´Zitterd´ genoemd, is een stad in Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plekken van ons land en de op een na oudste stad van Limburg. De naam ´Sittard´ is afkomstig van ´Siter´, van het Oudhoogduitse sîte (hoogte of berghelling) en de plaats bevond zich dan ook op een hoogte, te weten de Kollenberg. Sittard weet zich exact tussen twee rijksgrenzen gepositioneerd in het smalste deel van de provincie Limburg, tevens het smalste stuk van Nederland. In het oosten en noordoosten grenst het aan Duitsland en in het westen aan de rivier de Maas. Sittard is een stad die zich kenmerkt door een rijk uitgaans- en verenigingsleven, talloze interessante bezienswaardigheden, alom erkende kleinkunst en muziek, sport, jaarlijks terugkerende evenementen en historische monumenten.

Van plan om in of rond Sittart te gaan trouwen? Nog geen geschikte trouwlocatie op het oog? Wat dacht je van Kasteel Eyckholt in Roosteren? Geef elkaar het jawoord in het allerkleinste kasteeltje van Nederland. Zoals Kasteel Eyckholt in de 17e eeuw onderdak bood aan kasteelheer Jan van Rossum en zijn familie, biedt het pand heden ten dage een sublieme haven aan iedereen die zich met alle genoegen laat verwennen. Kasteel Eyckholt is een officiële trouwlocatie en beschikt over een eigen kapel. Besluit je om hier in de echt te treden, doe dat dan in prinselijke stijl en met koninklijke allure: huur een magnifieke limousine, formidabele trouwauto of royale Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer naar de voorwaarden.

Liever iets specialers? Dan zal De Schinvelder Hoeve in Schinveld je absoluut niet teleurstellen. Een ligging in het groen, exclusiviteit, een uitstekende bereikbaarheid en luxe suites maken deze trouwlocatie uniek en prestigieus. Kies je voor De Schinvelder Hoeve, leg het vervoer dan in de integere en geroutineerde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een toplimousine, authentieke bruidsauto of indrukwekkende Hummer H1.

Een locatie die beslist niet onderdoet voor De Schinvelder Hoeve en Kasteel Eyckholt is La Caverne in Valkenburg a/d Geul. Naast het organiseren van een bedrijfsfeest, gala, receptie, congres, jubileum en evenement, kun je er fenomenaal goed terecht voor het vieren van een bruiloft. La Caverne is samen met Hotel Vue de ideale partner om een huwelijksfeest tot een onvergelijkbare happening te maken. Verschijn er comfortabel, prinsheerlijk en smaakvol met een limousine, klassieker of Hummer H1 van XTREMELIMO. Neem voor vragen en prijzen vrijblijvend contact met ons op.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie