Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto, Hummer of bruidsauto huren in Alphen a/d Rijn

Wist jij als rasechte Alphenaar of Alphenares dat Alphen aan den Rijn de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en na de fusie met Boskoop en Rijnwoude, tevens de grootste plaats van deze gemeente is? In de regio bij Alphen aan den Rijn is men niet gisteren pas komen wonen. Het werd 2000 jaar geleden al bewoond. En volgens Wikipedia kent het gebied talloze interessante monumenten, attracties en evenementen.

Geef je je partner er in de nabije toekomst het jawoord? Zoek je alleen nog de ideale trouwlocatie? In of buiten Alphen aan de Rijn? Een unieke, romantische trouwlocatie aan het water misschien? Check Wet ’n Wild, een jonge en frisse horecagelegenheid met veel grote ramen en een open uitstraling. Ze beloven jou een onvergetelijke huwelijksfeest, alle aandacht en verzorging tot in de puntjes. Liever een hippe en trendy trouwlocatie? Wat dacht je van trouwen bij Alfreds? Een bruiloft vereist sfeer, romantiek, culinaire hoogstandjes en een schitterend feest. Dat spreekt voor zich. Trouw je in Alphen a/d Rijn, dan zorgt Alfreds voor de puntjes op de i. Het 18de eeuwse pand gelegen in een weergaloos park, maakt het tot één van de toplocaties die ons land rijk is. Even ten zuiden van Alphen aan de Rijn, bevindt zich Flora Boskoop, evneens een meesterlijke trouwlocatie. Boskoop is een bloeiend kwekersdorp in het midden van Zuid-Holland en Flora Boskoop een fenomenaal, historisch gebouw met een magnifieke rozentuin. Het biedt diverse sfeervolle zalen en is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Huwelijksceremonie, diner, buffet, proeverij, receptie en feestavond worden er perfect, smaakvol en gracieus verzorgd. Geef het evenement van je leven iets extra’s, leg het vervoer in de handen van XTREMELIMO en geniet van een ongehoord comfortabele, prestigieuze en luxe limousine of klassieke bruidsauto.

Cool, onbezorgd en met passie shoppen en winkelen met je vriendinnen in de stad waar de Romeinen de eerste brug over de Oude Rijn hebben gebouwd? Vet uitgaan, swingen, chillen en relaxen in één van de vele fraaie uitgaansgelegenheden die Alphen a/d Rijn kent? Unieke vrijgezellendag in de planning in of rondom deze locatie? Exclusief avondje stappen met collega’s en vrienden? Wat voor event, feest of party je ook vieren mag, het wordt pas echt onvergetelijk, chic en imposant wanneer je er een limousine, klassieker of Hummer H1 van XTREMELIMO bij huurt. Wij beloven een onweerstaanbare ervaring en belevenis. Een subliem avontuur. De ultieme rit. Neem voor vragen en reserveringen contact met ons op of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie