Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Amersfoort

Van plan om een groots personeelsfeest te organiseren in de omgeving van Amersfoort? Of een productpresentatie te geven? Een indoor festival of cool event op poten te zetten? Studio A12 in Bunnik is gespecialiseerd in het organiseren van grootse indoor festivals. In samenwerking met Brothers Events organiseert Studio A12 succesvolle concepten op haar locatie zoals bijvoorbeeld Droomstof, Eclected, Playmobeat, Classic Café en Teenage Dance. Met een capaciteit tot 4000 personen en 4 studio’s heb je voor welk event dan ook, een bijzonder fraai onderkomen. Bij zo’n onderkomen hoort gepast vervoer. Een luxueuze limousine, klassieke Armstrong of Cadillac of, voor wie het echt kolossaal aanpakken wil, een Hummer H1 omgebouwd tot superlimo. Laat je statig, zorgeloos en meesterlijk comfortabel rijden met XTREMELIMO.

Uitgaan en stappen in de qua bevolkingsaantal tweede stad van de provincie Utrecht en veertiende van Nederland? Als je uitgaat in Amersfoort, merk je pas echt dat dit een historische plaats is met een frisse feel en vibe. In verschillende karakteristieke uitgaansgelegenheden tref je een doorgaans hedendaags publiek. Doe het groots. Doe het anders. Beleef de avond en nacht van je leven. Laat je per limo rijden. Dans, swing, chill en lounge terwijl je chauffeur op je wacht.

Trouwen in Amersfoort? En nog geen geschikte toplocatie gevonden? Wat dacht je van ’t Tuinhuys? Dat is een gloednieuwe ruimte in een gezellig oud pand, uitermate geschikt voor bruiloften en andere mooie feesten. Of de Mariënhof? Daar trouw je in een eeuwenoud klooster met sprookjesachtige tuinen, 10 meter hoge trouwzaal en prachtige binnenplaats. Party Factory Amersfoort? Maak je huwelijksfeest en trouwdag compleet en laat XTREMELIMO voor uitmuntend, chic en statig vervoer zorgen. Huur een luisterrijke, superbe klassieker als bruidsauto.

Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, trouwauto of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie