Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Amstelveen

In Amstelveen of omgeving op zoek naar een flitsende limo, een betoverende trouwauto of een knijtersgave Hummer H1 omgebouwd tot superlimousine? Huren bij XTREMELIMO belooft een gedenkwaardige ervaring op gala, vrijgezellen- of huwelijksfeest, speciaal evenement, bedrijfsuitje, exclusief diner, personeelsfeest en onvergetelijke party, binnen en buiten Amstelveen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Amstelveen is een plaats en gemeente in Noord-Holland. De bebouwde kom grenst in het noorden aan de hoofdstad van ons land, Amsterdam. Het is tevens een voorstad van Amsterdam en een slaapstad voor werknemers die in Amsterdam en op Schiphol werken. Amstelveen is een opvallend groene gemeente en beschikt naast het Amsterdamse Bos, dat grotendeels in Amstelveen ligt, ook over een aantal prachtige (heem)parken. Het is een stad van groengebieden, natuur, cultuur, kunst in openbare ruimten, rijks- en gemeentelijke monumenten, ambachten en bekende Nederlanders.

Mocht je van plan zijn om in of rond Amstelveen te gaan trouwen maar nog geen geschikte trouwlocatie gevonden hebben, neem dan eens een kijkje op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Met een gemiddelde beoordeling van 9,2 ligt Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe en biedt het een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige landhuis, twee uitmuntende restaurants en ruime evenementenlocaties bieden fantastische mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen. Kijk hier voor een korte impressie:

Een andere formidabele trouwlocatie die dezelfde gemiddelde beoordeling van 9,2 krijgt is Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Kasteel De Hooge Vuursche heeft een fascinerende geschiedenis en bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. Ben je het indrukwekkende smeedijzeren hek gepasseerd, dan bereik je via de oprijlaan langs de grote fontein het kasteel. Vanaf het bordes en het onderliggende terras heb je een meesterlijk uitzicht op de vijver en de in terrasstijl aangelegde tuin. Kennissen, vrienden, collega’s, familie en partners kunnen gerust met de auto komen, want Kasteel De Hooge Vuursche heeft voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Kijk hier voor een korte impressie:

Kies je voor één van bovenstaande locaties om elkaar het jawoord te geven, kies er dan voor om geheel in stijl, ongekend comfortabel en met vorstelijke allure te verschijnen: huur een verheven limousine, een weelderige bruidsauto of een verbazingwekkende Hummer H1 van XTREMELIMO. Leg het vervoer in de beproefde en solide handen van een limousineverhuurbedrijf dat de expertise heeft die je op zo’n dag nodig hebt. Informeer gerust naar de beschikbaarheid en voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie