Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Apeldoorn

Vrijgezellenfeest op de agenda in Apeldoorn of directe omgeving? Avondje uit in deze attractieve stad met koninklijke allure? Stappen in het kloppende hart van de Veluwe, met tal van uitgaansgelegenheden? Bedrijfsuitje? Exclusief diner? Gala? Bruiloft? Elk event en iedere festiviteit wordt weergaloos, chic en onvergetelijk met een limousine, klassieke auto of Hummer H1 van XTREMELIMO.

Apeldoorn is, zo zegt de VVV, verrassend anders. Het enorme bosrijke gebied geeft de stad een unieke en karakteristieke persoonlijkheid. De komende maanden is er opnieuw volop van alles te doen. Een uitgebreid overzicht van alle belangrijke en interessante events voor dit jaar vind je op VVV Apeldoorn.

Ga je er binnenkort trouwen? En ben je nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? City Lounge Apeldoorn? Treed er binnen en vergeet vrijwel meteen waar je bent! City Lounge biedt plaats aan groepen van 15 tot 300 mensen, is makkelijk bereikbaar en biedt parkeergelegenheid voor je gasten. Geniet van een ambiance en atmosfeer waar invloeden van wijnchateau’s, jazz en trendy wereldsteden, samensmelten. City Lounge Apeldoorn is niet alleen een boeiende locatie voor een bruiloft, maar ook voor een meeting, symposium en bedrijfsfeest.

Zoek je iets op een fraai gelegen landgoed? Dan is Kasteel Spelderhof dichtbij Apeldoorn wellicht een optie. Gelegen op een schitterend landgoed, ligt Kasteel Spelderholt, rijk aan geschiedenis en omgeven door een heel mooi stukje natuur. Sinds 2009 is Kasteel Spelderholt een officiele trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. Menig echtpaar heeft er het jawoord uitgesproken.

Wat dacht je van Landgoed Hotel de Wipselberg? Princess Hotel de Wipselberg in Beekbergen is een subliem landgoed gesitueerd in de fraaie Veluwse bossen en uitermate geschikt voor het vieren van een huwelijks- of trouwfeest. Het landgoed bestaat uit een uitgestrekt gebied van groen en natuurlijk schoon. Op de 12 hectare grond vind je diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, tennisbanen en uiteenlopende verassende locaties.

Op een paar kilometer van Apeldoorn, aan de rand van een weelderig park, bevindt zich kasteel Cannenburch. Een romantische en goed onderhouden trouwlocatie. Niet alleen biedt het kasteel de gelegenheid tot een huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap, je kunt er ook terecht voor meesterlijke bruidsreportages.

Waar je je huwelijk uiteindelijk ook besluit te vieren, de dag van je leven krijgt pas echt dat gouden randje wanneer je over het juiste vervoer beschikt. Luxueus, comfortabel, statig en luisterrijk vervoer. Vervoer wat je niet snel vergeten zult. Vervoer met XTREMELIMO. Huur een schitterende limousine, klassieke Cadillac of Armstrong of, als het echt imposant en royaal moet zijn, een Hummer H1, die omgebouwd is tot ware superlimo.

Voor vragen of reserveringen m.b.t. de huur van een limousine, klasssieke bruids- of trouwauto en Hummer H1 superlimo, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of telefoon 06 – 55 33 10 77.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie