Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Bergen op Zoom

Avontuurlijk evenement gepland? Onvergetelijke festiviteit in de maak? Zinderend event gewenst? Huur een onweerstaanbare bruids- of trouwauto, een schitterende limousine, of een state of the art Hummer H1 gemodificeerd tot stoere superlimo. Wij verzekeren je van een ongeëvenaarde belevenis op gala, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, huwelijksfeest, exclusief diner, avondje uit of extravagante party, binnen en buiten Bergen op Zoom. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Bergen op Zoom (op zijn Bergs: Berrege) is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en de hoofdplaats van de gemeente Bergen op Zoom. Op papier wordt de naam van deze handels- en garnizoensstad van tijd tot tijd afgekort tot BoZ. Bergen op Zoom is rijk aan natuur, landschappen, parken, winkels, markten, musea, bezienswaardigheden, kerken, kloosters, landbouw en evenementen. De naam Bergen op Zoom is op de Arc de Triomphe in Parijs te vinden als een van de veroverde steden van het Franse Rijk. Het wordt ook wel de kermisstad van Nederland genoemd en in Suriname is Bergen op Zoom de naam van een dorpje.

Binnenkort een huwelijksfeest in of buiten deze stad? Wat dacht je van Markiezenhof in Bergen op Zoom? Het Markiezenhof is een gewilde trouwlocatie voor zowel huwelijksceremonies als fotoreportages. Jaarlijks sluiten honderden koppels hun huwelijk in het monumentale stadspaleis. Het Markiezenhof is onlosmakelijk verbonden met de rijke historie van de Heren en Markiezen van Bergen op Zoom. Besluit je om elkaar hier het jawoord te geven, doe dat dan onmiskenbaar comfortabel, in verheven stijl en met toonaangevende allure: leg het vervoer in de bekwame en solide handen van limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO. Huur een eersteklas limo of authentieke klassieke bruidsauto. Informeer naar onze voorwaarden en prijzen.

Meer luxe en exclusiviteit gewenst? Kies dan voor het oudste hotel van Nederland, Grand Hotel De Draak. Waar historie, gastvrijheid en comfort op onnavolgbare wijze samenkomen. Grand Hotel de Draak is tevens de oudste onderneming van ons land. Deze sublieme locatie is inmiddels meer dan 600 jaar gastvrij en bevindt zich midden in het centrum, gesitueerd aan de Grote Markt. Dit hotel neemt je met modern comfort mee terug naar de middeleeuwen. Kijk hier voor een korte impressie:

Waar je je feest ook vieren mag, je dag en avond krijgen pas echt dat respectabele, vooraanstaande en onvergetelijke karakter met vervoer verzorgd door XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar wat we voor je kunnen betekenen. Laat jezelf verrassen. Sit back, relax and enjoy the ride!

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie