Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, bruidsauto of Hummer huren in Breda

Woon je in Breda? Dan woon je in een Oranjestad! Door de historische band met het huis Nassau mag Breda een Oranjestad genoemd worden. Deze tot 1535 ommuurde stad is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant en beschikt over veel interessante bezienswaardigheden. Bezienswaardigheden die zich voornamelijk in de binnenstad bevinden. Breda is omgeven door woonwijken en bedrijventerreinen en kent diverse musea, parken en natuurgebieden.

Als inwoner van Breda hoeft niemand jou te vragen of je er carnaval viert. Natuurlijk doe je dat. Met veel plezier en enthousiasme. Ieder jaar opnieuw. Maar vier carnaval nu eens anders. Trek de stoute schoenen aan en doe gek. Verschijn in een stijlvolle klassieker, luxe limousine of grootse Hummer H1, omgebouwd tot superlimo. Maak van carnaval een onvergetelijke happening en laat XTREMELIMO jou en je vrienden en vriendinnen rijden.

Stap je in Breda of directe omgeving binnenkort in het huwelijksbootje? En zoek je een toplocatie om te trouwen? Acht redenen om dat op Landgoed Wolfslaar te doen zijn deze: officieel erkende huwelijkslocatie; keurmerk verstrekt door de NTBO; één vaste contactpersoon; volledig trouwfeest op één locatie; fantastische tuin om buiten te trouwen; stijlvolle fotodecors op een bosrijk, eeuwenoud landgoed; culinaire verzorging van hoogstaand niveau; uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeren. Een andere, niet minder tot de verbeelding sprekende locatie is Korenmolen De Hoop. Zij biedt persoonlijk advies op maat. Het mooie hieraan is dat de huwelijksvoltrekking, de fotoreportage, de receptie, het diner en het trouwfeest er, eveneens, op één locatie plaats kunnen vinden. Korenmolen De Hoop maakt van je bruiloft een sublieme dag. Doe er nog een schepje bovenop en maak het af met een klassieke Armstrong of Cadillac bruidsauto van XTREMELIMO. Verschijn in stijl en allure. Adem comfort.

 

Landgoed Bergvliet


Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 vormt ook Landgoed Bergvliet een weergaloze setting en omgeving om elkaar het jawoord te geven. Dé feestlocatie van Breda en Oosterhout is gelegen op slechts 10 minuten van het centrum. Dit landgoed biedt de ultieme ervaring voor jou, je partner, je familie en je naaste vrienden. Maak de dag en avond van je leven onvergetelijk en laat XTREMELIMO uitmuntend, chique en luxueus vervoer verzorgen.

Non-stop shoppen in Breda met je vriendinnen, zonder rekening met je partner te hoeven houden? Intens genieten van een dagje zorgeloos winkelen tot je erbij neervalt? Laat je prinsheerlijk van A naar B rijden in een limousine of Hummer H1. Zet de bloemetjes buiten, terwijl je chauffeur op jullie wacht.

Je ziet het. Of het nu gaat om een onvergetelijke bruiloft, picobello vrijgezellendag, exclusief bedrijfsfeest of -gala, weergaloos event, supercool avondje uit, of buitensporige shopping dag met je vriendinnen, het wordt allemaal pas echt onwijs te gek gaaf met vervoer in een bolide of vehikel van XTREMELIMO. Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieker of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie