Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Bussum

Iets magnifieks te vieren? Een denderende party voor de boeg? Een extravagant evenement in de maak? Vrijgezellendag of trouwfeest op de agenda? Ben je woonachtig in Bussum of daarbuiten, huur dan eens een luxueuze limo, een chique trouw- of bruidsauto of een fenomenale Hummer H1 omgebouwd tot ongekend riante superlimo. Bij XTREMELIMO kan het. Overdag, ’s avonds en ’s nachts. We beloven je een onvergetelijke rit, een sensationele belevenis en een onovertroffen ervaring. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Forensenplaats en kunstenaarsdorp Bussum ligt in het Gooi, in het zuidoosten van Noord-Holland. Tot 2016 was Bussum tevens een gemeente maar sindsdien is het onderdeel van de gemeente Gooise Meren. Bussum heet officieel een dorp, maar het is behept met een stedelijk aanzien en heeft een centrumfunctie binnen het noordwestelijke deel van de regio Gooi en Vechtstreek. Bussum is een plaats van media, kerken, bezienswaardigheden, rijks- en gemeentelijke monumenten, villa’s en landhuizen, theater en muziek, literatuur, sport en recreatie.

Treed je binnenkort in de echt, geef elkaar dan het jawoord in The Spot in het Gooi, de toplocatie om te trouwen in het Gooi. The Spot is een officiële trouwlocatie waar je in het huwelijk kunt treden, maar desgewenst ook enkel en alleen je bruiloft kunt vieren. Trouwceremonie, receptie, diner en feest mag en kun je gerust in de betrouwbare, ervaren en solide handen van het team achter The Spot leggen. The Spot is kortom een uitgelezen feestlocatie, te huur voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, evenementen of privéfeesten zoals bijvoorbeeld verjaardag, jubileum, bruiloft en vrijgezellenfeest. Kies je ervoor om hier je feest te vieren, doe dat dan smaakvol, chic en daverend: huur een luxe limousine, een klassieke authentieke bruidsauto of een royale Hummer H1 van limoverhuurservice XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid en voorwaarden.

Liever trouwen in een heus fort? Fort Werk IV ligt aan de Dr. Abraham Kuyperlaan in Bussum en maakt deel uit van het zogenoemde Offensief voor Naarden binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is een trouwlocatie van de Gemeente Bussum die een fascinerende ontstaansgeschiedenis heeft en waar je door de ambtenaar van de burgerlijke stand getrouwd kunt worden. Trouwen binnen de muren van dit fort betekent trouwen op een méér dan alleen unieke, sfeervolle en karakteristieke locatie, want je steunt er bovendien een goed doel mee! Wordt dit fort de plek van je keuze, laat je dan comfortabel, chic en prinsheerlijk vervoeren met een flamboyante Hummer H1, een formidabele Lincoln limousine of een charmante authentieke en klassieke bruidsauto van limoverhuurservice XTREMELIMO. Informeer naar onze mogelijkheden en voorwaarden. Kijk hier voor een korte impressie van het fort:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie