Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Coevorden

Een rit in een voertuig van limoverhuurservice XTREMELIMO is enerverend, subliem, imposant en te gek. Ben je woonachtig in de omgeving van Coevorden en op zoek naar zo’n belevenis, laat ons je dan met zo’n mieterse rit verrassen. Huur een weergaloze limousine, een buitengewoon aantrekkelijke bruids- of trouwauto, of geef vriend en vijand een figuurlijke tik op de neus door in een ongekend brutale Hummer H1 omgebouwd tot superlimo ten tonele te verschijnen. Huren bij XTREMELIMO belooft een unieke ervaring op party, gala, bedrijfsfeest, avondje uit, exclusief diner, manifestatie en evenement. Maar ook op verjaardag, personeelsfeestje, vrijgezellendag, bruiloft en extravagante festiviteit. Neem voor vragen en reserveringen gerust vrijblijvend contact op via e-mail, het contactformulier op pagina of bel 06-28668240.

Coevorden, bijgenaamd Ganzenstad, is een stad en gemeente in het zuid-zuidoosten van de provincie Drenthe in Nederland. De gemeente Coevorden telt 38 officiële kernen, waarvan de stad Coevorden verreweg de grootste is. Het is een stad van boeiende bezienswaardigheden, musea, kerken, theater, rijks- en oorlogsmonumenten, sport, folklore en buurtschappen.

Ben je van plan om in deze regio te gaan trouwen, neem dan eens een kijkje op het Ermerstrand in Erm. Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Een fenomenale dag waarop jij en je aanstaande elkaar het jawoord geven aan het water? Dan is dit de ideale en uitgelezen locatie. Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, niet ver van Emmen vandaan. De faciliteiten zijn rondom deze recreatieplas gebouwd en gesitueerd en je hebt een prachtig uitzicht op het water. Zowel de omgeving als het park zijn bosrijk, sfeervol en je hebt er alle privacy die je je maar kunt indenken en wensen. De trouwlocaties van Ermerstrand mogen met recht subliem en romantisch genoemd worden. Kies je voor deze locatie om je bruiloft te vieren, doe dat dan in onvergetelijke stijl: huur een superbe limousine, een schitterende authentieke bruidsauto of riante Hummer H1, de enige echte, bij XTREMELIMO. Leg het vervoer in de vertrouwde en geroutineerde handen van dit limousineverhuurbedrijf. Informeer naar onze voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie