Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Culemborg

In de omgeving van Culemborg op zoek naar een schitterende limo, een verrukkelijke bruids- of trouwauto, of een geweldige riante Hummer H1 omgebouwd tot ongekende superlimo? Huren bij limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO belooft een ongeëvenaarde ervaring op gala, bedrijfsuitje, trouw- of bruiloftsfeest, speciaal evenement, vrijgezellendag, avondje uit, exclusief diner en meesterlijke party, binnen en buiten Culemborg. Neem voor vragen en reserveringen vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het formulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Culemborg, vroeger ook wel en plaatselijk nog steeds Kuilenburg of Kuylenburgh genaamd, is een stad en gemeente in de Neder-Betuwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. Oorspronkelijk was het een handelsdorp, gelegen op de stroomrug van het riviertje de Meer en de zuidelijke oeverwal van de Lek. In de 14e eeuw kwam er een stadsmuur en -gracht om ongeregelde bendes en vijandelijke troepen buiten de stad te houden. Tweemaal werd de stad buiten de bestaande muren uitgebreid. Culemborg was heel even wereldberoemd toen in 1868 de Kuilenburgse spoorbrug in gebruik werd genomen. In die tijd gold deze spoorbrug als de langste van Europa.

Ben je van plan om in deze omgeving te gaan trouwen maar ben je nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Studio 19C in Utrecht is de locatie voor zo’n bijzondere belevenis. Het is een unieke en prachtige trouw- en feestlocatie in de gemeente Houten. Je kunt elkaar buiten in de openlucht het jawoord geven en het vervolgens vieren temidden van de fruitbomen. Studio 19C mag met recht een sfeervolle en inspirerende toplocatie genoemd worden, niet alleen voor bruiloft, maar ook voor vergadering, teambuilding, training en netwerken. Puur, intiem en onbezorgd genieten in een ongedwongen setting voorzien van smaakvolle bloemdecoraties. Kies je voor deze trouwlocatie, leg het vervoer dan in de vakkundige en geroutineerde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO: huur een prestigieuze limousine, een karakteristieke klassieke bruidsauto of royale Hummer H1.

Liever trouwen op een heus kasteel? Kasteel Duurstede is één van de oudste en meest fraaie kastelen van Nederland en een officiële huwelijkslocatie. Deze toptrouwlocatie bevindt zich op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een prachtig park. De entree alleen al waarborgt een onmiskenbaar kasteelgevoel. Met twee torens, diverse zalen en een ruim overdekt terras, heb je alle ruimte voor je evenement. Denk aan een bruiloft, receptie, seminar, bedrijfsuitje, symposium, gala of exclusief diner. Het kasteel heeft meerdere gewelfde zalen met een rustiek en karakteristiek interieur. Buiten hoor je de uitnodigende roep van een ruim, zonnig en deels overdekt terras met mooi uitzicht op de gracht. Je kunt met andere woorden alle kanten op en hebt meteen een romantisch decor voor een luisterrijke bruidsreportage. Kijk hier voor een korte impressie:

Waar je je event, huwelijksfeest, party of jubileum uiteindelijk ook vieren mag, doe het geheel in stijl, comfortabel en met prinselijke allure. Verschijn in een voortreffelijke klassieker, een statige Lincoln limousine of een kolossale Hummer H1, omgebouwd tot ontzagwekkende superlimo. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, voorwaarden en prijzen. Probeer ons uit.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie