Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Den Haag

Den Haag mag dan niet de hoofdstad van Nederland zijn, toch vervult de stad voor een groot deel de rol die doorgaans aan een hoofdstad voorbehouden is. Praat je over Den Haag, dan praat je over ambassades en ministeries. Over een stad die van oudsher nooit stadsrechten heeft gekregen. De stad waarin de Nederlandse regering en het parlement gevestigd zijn. De residentie van het koninklijk huis. En de stad die de ooievaar als symbool heeft. Den Haag is een oude stad met veel historie die beschikt over ontzettend veel monumenten, monumentale panden en herdenkingsmonumenten. Bezienswaardigheden zijn bijv. het Binnenhof, Chinatown, Gevangenpoort, Grote Kerk, Haagse Passage, Indisch Monument, Kurhaus (Scheveningen), Lange Voorhout, Mauritshuis, Nieuwe Kerk, Oude Stadhuis, Paleis Noordeinde, Ridderzaal en Vredespaleis.

Ben je van plan om in of rondom deze prachtige regeringsstad te gaan trouwen en zoek je een toplocatie? Wat dacht je van het best bewaarde geheim van Den Haag? Het Spaansche Hof is een officiële trouwlocatie. In één van de vijf smaakvolle en fraaie ruimten word je in de gelegenheid gesteld om dit unieke en schitterende moment met je vrienden en familieleden in beslotenheid delen. Is het weer mooi, dan kan de huwelijksvoltrekking in de magnifieke privétuin plaatsvinden. Deze tuin schept een fantastische, romantische setting. Het Spaansche Hof is een zeer karakteristieke, stijlvolle en besloten locatie in de binnenstad van Den Haag.

Een andere, eveneens sublieme trouwlocatie is ’t Goude Hooft. Deze herberg stamt uit 1423 en is daarmee de oudste van Den Haag. Na een complete renovatie, heeft het haar deuren weer wagenwijd geopend. Dit fenomenale en historische pand is synoniem met warmte, gerieflijkheid, hedendaagse klasse en gezelligheid. Hier kan een huwelijksfeest van A tot Z onder één dak worden gevierd.

Iets méér luxe en prestige gewenst? Carlton Ambassador The Hague? Een ideaal hotel voor een speciale dag, gelegen aan de Sophialaan in het centrum van Den Haag, smaakvol en elegant ingericht, met persoonlijke service en fabuleuze culinaire mogelijkheden. Of wat te denken van Kasteel Wittenburg? Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance kenmerken Kasteel de Wittenburg. Zodra je het landgoed oprijdt ervaar je de gastvrije ambiance. Traditionele hoffelijkheid die je wellicht niet meer gewend bent, maar wel verdient.

Welke toplocatie je ook kiezen mag, waar dan ook in Den Haag of daarbuiten, je trouwdag wordt pas echt onwerkelijk, ongeëvenaard en prestigieus wanneer je het vervoer in de handen van XTREMELIMO legt. Laat je in een exclusieve, statige en comfortabele limousine rijden. Sit back, relax and enjoy the ride. Of huur een wonderschone, klassieke en gerieflijke Armstrong of Cadillac bruidsauto.

Avondje uitgaan? Nachtje stappen? Uit je dak gaan in een monumentaal pand? Swingen in één van de coolste clubs die The Hague rijk is? Chillen op local beats, exotic rhythms en crazy vocals van ervaren dj’s? Laat je flitsend rijden. Pak groots uit. Doe gek. Verschijn in een kolossale Hummer H1, omgebouwd tot onvergelijkbare superlimo. Betover vriend en vijand. Get into the groove en heb de tijd van je leven, terwijl je chauffeur op jou en je vrienden wacht.

Altijd al met je vriendinnen chic, extravagant en in stijl willen shoppen tot je erbij neervalt? Winkelen in Den Haag is even koninklijk als de uitstraling van de stad zelf. Shoppen in Den Haag is heel divers, en kan in vele stadsdelen: Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Escamp, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen en Haagse Hout. De binnenstad is beroemd om het enorme scala shops, antiekwinkels en kunstgalerijen. Laat je heerlijk en zorgeloos rijden. Huur een limousine van XTREMELIMO. Shop till you drop, totdat je jouw chauffeur het seintje geeft om ergens anders rond te neuzen.

De ervaring die je met XTREMELIMO zult hebben, is uitzonderlijk, gaaf en denderend. Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieke trouwauto of Hummer H1 contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie