Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Den Helder

In de regio van Den Helder op zoek naar een onweerstaanbare limo, chique bruids- of trouwauto of een onnavolgbare Hummer H1 omgebouwd tot grootse superlimo? Huren bij limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO belooft een resolute topervaring op gala, bruiloft, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, exclusief diner, avondje stappen, speciaal evenement en enerverende party, binnen en buiten Den Helder. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Den Helder is de noordelijkste gemeente op het vasteland van Noord-Holland. Het gebied waar het zich bevindt luistert naar de naam ‘Kop van Noord-Holland’ of ‘Noordkop’. Den Helder is ondermeer bekend vanwege het feit dat het aan zee ligt en de meest voorname marinebasis van Nederland herbergt. Daarnaast is het een significant knooppunt in het offshore-gebeuren op het Nederlandse deel van de Noordzee. Den Helder staat bekend als thuisbasis van de Koninklijke Marine, een niet onbelangrijke werkgever voor de stad en de omgeving. Den Helder is een locatie die met name bekend is vanwege de talloze bezienswaardigheden die met de marine van doen hebben.

Zijn jullie van plan om elkaar binnenkort het jawoord te geven en willen jullie dat aan zee doen? WOEST in Callantsoog is de ideale locatie voor ieder moment, vooral voor het moment van je leven, het moment waarop je in de echt treedt. Naast bruiloft kun je er tevens terecht voor een gezellige vriendenborrel, bedrijfsuitje, vergadering met strandbeleving, verjaardagsfeest en actieve middag met partners of collega’s. WOEST biedt een meesterlijke setting voor onvergetelijke momenten en sublieme herinneringen. Geniet samen met je gasten van zon, zee en strand en deel ervaringen en emoties onder het genot van exclusieve hapjes en verkoelende drankjes. Voor een briljant feest met een persoonlijke touch moet je op deze toptrouwlocatie zijn. Kies je ervoor om op deze plek je huwelijksfeest te geven, doe dat dan op magnifieke wijze en neem limousineverhuurservice XTREMELIMO in de arm: huur een extravagante limousine, een klassieke authentieke bruidsauto of een weergaloze Hummer H1, de enige echte. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie