Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, Limo of bruidsauto huren in Deventer

Trouwen in de stad geleden aan de IJssel, in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel? Laat je partnerschap in Deventer registreren, waar je de keuze hebt uit een aantal schitterende trouwlocaties en waar je je trouwdag prachtig feestelijk gestalte geeft. Vrijdag is er de meest populaire trouwdag. In Eefde (ten zuiden van Deventer) bevindt zich Landgoed Huis de Voorst. Daar kunnen de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest allemaal verzorgd worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verplaatsten van je gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis, geen gestress, enkel genieten. Of wat dacht je van Sandton IJsselhotel, een luxueus designhotel aan de IJssel met fabuleus uitzicht op Deventer? Waar je het ook van plan bent te houden, pak het groots aan. Maak je belevenis uniek. Geef je dag de exclusiviteit die je verdient. Huur een prachtige comfortabele limousine. Of een wonderschone klassieke Armstrong of Cadillac bruids- en trouwauto.

Stappen tot de kleine uurtjes in Deventer? Uitgaan in één van de oudste vijf steden van Nederland? Doe het anders. Doe het in stijl. Laat jezelf en je vrienden rijden. Huur een limousine of een Hummer H1, omgebouwd tot royale superlimo. Dans, chill, swing, relax en lounge terwijl je chauffeur op je wacht.

Huur bij XTREMELIMO en wees verzekerd van een uitzonderlijke ervaring op je feestelijke meeting, exclusieve gala, mieterse trouw- of bruiloftsfeest, verrassende vrijgezellendag, subliem avondje uit of state of the art event. Binnen en buiten Deventer. Neem voor vragen en reserveringen gerust en vrijblijvend contact met ons op, telefonisch of per e-mail.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie