Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Dieren

Gala’s, party’s en feesten zijn er in verschillende soorten. Events, festiviteiten en bruiloften in diverse variëteiten. Moet jouw feest of evenement uniek, subliem en imposant zijn, moet je ons beslist uitproberen. Limousineverhuurservice XTREMELIMO biedt prachtige limo’s, ongeëvenaarde bruids- of trouwauto’s en een super-de-luxe authentieke Hummer H1, de enige echte, omgetoverd tot waanzinnige superlimo. Binnen en buiten Dieren. Neem voor vragen en reserveringen vrijblijvend contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons gewoon even op 06-28668240.

Dieren is een plaats in de gemeente Rheden in Gelderland, ingeklemd tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. De spoorlijn Arnhem-Zutphen en een drukke provinciale weg gaan dwars door dit dorp heen. Dieren ligt aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom en maakt daardoor urenlange wandelingen en fietstochten mogelijk. Een karakteristiek punt is de Carolinaberg met haar 14 lanen. Dieren telt 31 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister en 134 gemeentelijke monumenten en herbergt de Donkers fabriek voor Chocolade & Suikerwerken. Dat is de fabriek waar ondermeer de Jamaica Rumbonen worden gemaakt. Tevens vind je er de makers van Gazelle-fietsen.

Zoek je in dit gebied een fraaie trouwlocatie, kijk dan eens op De Peerdestal in Ellecom. De Peerdestal is een uitgelezen locatie voor een bourgondisch huwelijksdiner, een prestigieus avondfeest, een schitterende huwelijksreceptie en een onvergetelijke huwelijksceremonie. Wil je een standaard of gewoon feest, dan ben je hier absoluut aan het verkeerde adres. Het team achter De Peerdestal houdt met veel genoegen en enthousiasme rekening met al jullie persoonlijke en individuele wensen.

Iets meer luxe en exclusiviteit gewenst? Overweeg Landgoed Rhederoord in het dorpje De Steeg dan eens. Landgoed Rhederoord is een statig landhuis, in 1746 gebouwd als buitenverblijf van Arnhemse notabelen. Omgeven door 12 hectare eigen park, het Nationaal Park Veluwezoom en de uitlopers van de Gelderse IJsselvallei, belooft deze magnifieke trouwlocatie jou, je partner en jullie gasten een ongeëvenaard verblijf. Het landgoed dat een gemiddelde waardering van 9,1 heeft gekregen, is een officiële trouwlocatie in de gemeente Rheden en biedt met haar smaakvolle, authentieke en sfeervolle ruimten meesterlijk onderdak aan meer dan 450 gasten en het beschikt over 22 luisterrijke hotelkamers. Landgoed Rhederoord is in 2015 door de Dutch Wedding Awards verkozen tot Beste Trouwlocatie van Nederland. De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. De award is de vakprijs voor de beste ‘leveranciers’ in de branche. Kijk hier voor een korte impressie:

Welke trouwlocatie het ook worden mag, wat voor feest je ook vieren wilt, maak je dag en avond groots, koninklijk en legendarisch: leg het vervoer in de geroutineerde, capabele en vakbekwame handen van limoverhuurbedrijf XTREMELIMO. Huur een magistrale limousine, een authentieke bruidsauto of een geduchte Hummer H1, gemodificeerd tot immense superlimo. Informeer naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie