Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Drenthe

Been there done that? Alles al eens uitgeprobeerd, maar de topervaring van je leven moet zich nog aandienen? Laat limousineverhuurservice XTREMELIMO je verrassen. Met een onweerstaanbare limousine, een magnifieke trouwauto of een extravagante Hummer H1, de enige echte, gemodificeerd tot absolute superlimo. Huren bij XTREMELIMO is synoniem met een meesterlijke sensatie, een out of this world type experience en een superbe belevenis. Op gala, speciaal evenement, vrijgezellendag of -feest, bruiloft, exclusief diner, bedrijfsuitje, jubileum, avondje uit of party. In Drenthe en daarbuiten. Niet alleen overdag, ook in de avond- en nachtelijke uren. Neem voor vragen en reserveringen contact op. Via e-mail of telefoon: bel 06-28668240.

Drenthe (verouderd: Drente), is een provincie in Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Ruwweg grenst Drenthe in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten aan de Duitse deelstaat Nedersaksen, in het zuiden aan de provincie Overijssel en in het westen aan Friesland. De hoofdstad van Drenthe is Assen. Het leeuwendeel van de provincie vind je op het Drents Plateau, een gebied dat zich ruim boven NAP bevindt. Drenthe kenmerkt zich door zand- en veengebieden, kanalen, prachtige natuur, muziek, musea, evenementen en attracties.

Wil je er elkaar het jawoord geven, maar heb je nog geen geschikte trouwlocatie op het oog? Wat dacht je van De Tippe in Vledder? Dat is een voortreffelijke locatie voor een geslaagde bruiloft en succesvol huwelijksfeest. De sfeervol ingerichte zaal heeft een capaciteit tot 300 personen. Mocht je in de zomer met fraai weer willen trouwen, dan is daar een heerlijk terras voor beschikbaar waarop je, vlak vóór de geliefde dorpskerk, een heerlijk hapje en drankje kunt nuttigen. Of je er nu een moderne, klassieke, traditionele of ‘casual’ bruiloft vieren wilt, maak je dag en avond extra groots door te verschijnen in een superieure limousine, een authentieke bruidsauto of een mieterse Hummer H1. Leg het vervoer in de geoefende en geroutineerde handen van limoverhuurbedrijf XTREMELIMO en verras iedereen op onvergetelijke wijze. Informeer naar onze voorwaarden.

Liever trouwen op locatie, gebruikmakend van een echt trouwprieel? Neem dan eens een kijkje op Gasterie De Wiemel in Gasselte. Het biedt legio mogelijkheden voor knallende feesten en bruisende partijen. Ten aanzien van huwelijken kun je er je volledige trouwdag vieren: van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot extravagant avondfeest. Wil je je bruiloft uitvoerig en fantastich decoreren, dan kan en mag dat, maar dat zul je dan zelf moeten doen, want smaak is per slot van rekening iets heel persoonlijks. Kies je voor deze trouwlocatie, kies dan voor vervoer van XTREMELIMO. Huur een fabelachtige limousine, een schitterende klassieke trouwauto of een riante Hummer H1, de enige echte. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid en prijzen.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie