Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Emmen

Welkom in de stad in Drenthe die qua inwonertal de op drie na grootste plaats van Noord-Nederland is. Een stad die zich kenmerkt door een sublieme, opvallende stedenbouwkundige opbouw. Een stad die ook wel ‘open, groene stad’ genoemd wordt. Benevens het centrum, bestaat Emmen uit 7 aanzienlijke woonwijken met eigen winkelcentra. Verder beschikt de stad nog over diverse kleinere wijken, buurten en buurtschappen. Emmen is een economische kernzone, kent een florerende detailhandel, heeft musea, attracties, jaarlijks terugkerende evenementen, bijzondere gebouwen, en timmert flink aan de weg op het gebied van film, theater, muziek en sport. Wil je er met je vriendinnen eens heerlijk onbezonnen en extravagant shoppen, doe dat dan in stijl en doe het in een limousine. Shop till you drop, terwijl je chauffeur buiten op je wacht.

Voor wie hier binnenkort in het huwelijksbootje stapt, maar nog geen trouwlocatie gevonden heeft, kijk eens op Hotel De Hunzebergen. Dit is een hotel in Drenthe, vlak buiten Emmen, dat een breed scala aan mogelijkheden en ideeën biedt. De statige oprijlaan met marmeren fontein, de magnifieke ligging van deze trouwlocatie met riant en fantastische uitzicht over de Hondsrug en het idyllische trouwprieel vormen het schitterende decor voor een fenomenale bruiloft. Een locatie die net zo gewaardeerd en fraai is, is Kasteel Coevorden, ten zuidwesten van Emmen. Dit royale en prachtige kasteel waar je tevens terecht kunt voor clubmeetings, bedrijfsdiners, culinaire arrangementen, vrijgezellenfeesten en andere evenementen, stamt uit de 11e eeuw en is het enige kasteel uit de provincie. De romantische en sprookjesachtige locatie biedt 9 verschillende zalen, een restaurant, een gezellige lounge, een kookstudio, twee sfeervolle terrassen, 23 prestigieuze hotelkamers en een bruidssuite waar je u tegen zegt. Het is tevens een officiële trouwlocatie. Waar je huwelijk ook mag plaatsvinden, je dag en avond worden pas echt af en ongeëvenaard met trouwvervoer van XTREMELIMO. Laat je comfortabel, gracieus, luxe en stijlvol rijden in een Armstrong of Cadillac bruidsauto. Of in een statige en indrukwekkende amerikaanse limousine.

Stappen of uitgaan in Emmen? Dance, swing, chill en relax in één van de leuke uitgaansgelegenheden die Emmen kent. Maak je avondje uit net even anders. Maak het bijzonder. Of het nu gaat om theater, bioscoop, vrijgezellendag, café, disco of partycentrum, met XTREMELIMO doe je het stijl- en smaakvol. Verschijn in een state of the art limousine, rij zoals je nog nooit gereden hebt en imponeer je directe omgeving. Heb je dat al eens gedaan en zoek je een nieuwe uitdaging, overweeg dan eens om een echte Hummer H1 te huren, omgebouwd tot kolossale superlimo. De H1 belooft, nee, garandeert een schok die je niet zo 1-2-3 te boven komt.

Huren van een limousine, klassieker of Hummer H1 bij XTREMELIMO belooft een superbe ervaring, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie