Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, limo of bruidsauto huren in Ermelo

Serieus op zoek naar een onvergetelijke ervaring op je huwelijksfeest, vrijgezellendag, special event, gala of festiviteit? Huur een indrukwekkende en statige limo, sublieme bruidsauto of royale Hummer H1 omgebouwd tot kolossale superlimo. Huren bij XTREMELIMO garandeert een topervaring. Binnen en buiten Ermelo. Probeer ons uit en laat ons u verrassen. Neem voor vragen contact met ons op per e-mail of het contactformulier op deze pagina. Bellen kan natuurlijk ook op 06-28668240.

Ermelo is een plaats op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland, en hoofdplaats van de gemeente Ermelo, waarbij ‘lo’ verwijst naar een op zandgrond gelegen bos. Het heeft een rijke kerkhistorie en zeer interessante monumenten en bezienswaardigheden. Huwelijken tussen vrouwelijke verpleegkundigen en mannelijke militairen hebben ervoor gezorgd dat er geen gesloten dorpscultuur ontstond. Door het open karakter is Ermelo een dorp met een import die twee derde van de bevolking bedraagt. Ben je van plan om er zelf binnenkort te gaan trouwen? Het gemeentehuis van Ermelo is in het centrum van het dorp gesitueerd. In de stijlvol ingerichte trouwzaal hebben inmiddels een behoorlijk aantal bruidsparen elkaar het jawoord gegeven. Het carillon brengt op gezette tijden het bruidslied van Wagner en de Hochzeitmars van Mendelsohn ten gehore en de trouwzaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wil je een kijkje nemen? Informeer bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis, telefoonnummer (0341) 56 71 70.

Liever trouwen in een omgeving van sfeervolle landwegen en oude beukenlanen? Wat dacht je van een landgoed waar een kasteel met slotgracht en de kasteeltuinen dienst doen als romantisch decor voor de allermooiste dag van je leven? Landgoed Staveren biedt een sprookjesachtige omgeving met wonderschone gebouwen in een setting waar je u tegen zegt. Het is naar verluidt de ideale locatie om te trouwen. Kijk hier voor een korte impressie:

Meer prestige en luxe? Een alternatieve trouwlocatie is een luxueus 4-sterren hotel & spa, gesitueerd op de Veluwe, aan de rand van Ermelo. Dit hotel luistert naar de naam Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo, en is omgeven door fenomenale, exquise onderhouden tuinen met fonteinen en tot ieders verbeelding sprekende gazons. Het hotel beschikt over meer dan 100 kamers en suites, waaronder een bruidssuite, uitgebreide vergaderfaciliteiten, een restaurant, een loungebar, een overdekt zwembad en een welnesscentrum met sauna en Turks bad. Welke huwelijkslocatie het ook worden mag, je trouwfeest krijgt pas echt dat gouden randje wanneer je het vervoer in handen legt van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een prachtige limousine, schitterende klassieke trouwauto of enige echte Hummer H1, omgebouwd tot imposante superlimo. Informeer gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie