Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Flevoland

Spontaan avondje uit, flitsende party of feestelijke gelegenheid op de agenda? Schitterend vrijgezellenfeest, bijzonder gala of uniek evenement in de planning? Casual bedrijfsfeest, subliem jubileum of uitnodigende receptie voor de boeg? Laat limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO je fascineren met een extravagante limo, een klassieke trouwauto of een briljante Hummer H1 omgebouwd tot riante superbolide. In Flevoland en daarbuiten. Huren bij XTREMELIMO garandeert een superbe en onvergetelijke belevenis, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Flevoland wordt in het Nedersaksisch uitgesproken als Flevolaand. Het is een provincie in het midden van het land, de jongste van de twaalf en het bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland. Flevoland dat gemiddeld 5 meter onder de zeespiegel ligt, wordt in het noorden begrensd door Friesland, in het noordoosten door Overijssel en in het westen door het Markermeer en het IJsselmeer. Het gebied wordt overduidelijk getypeerd door aanzienlijk veel open ruimte en een strakke indeling. ‘Flevoland’ is afgeleid van het Flevomeer, ofwel Lacus Flevo. Voorname natuurgebieden zijn de Oostvaardersplassen, Lepelaarplassen en Horsterwold.

Wil je in deze regio in de echt treden en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie om dat stijlvol en met klasse te doen? Overweeg HarborHouse dan eens. Gelegen in Almere-poort, met magnifiek uitzicht op jachthaven Marina Muiderzand, beschikt HarborHouse over een heerlijk nautisch karakter met een hedendaagse draai. En een groot terras aan het water. Het is een officiële trouwlocatie die legio ideeën en arrangementen biedt om het event van je leven tot een ongeëvenaarde happening te maken. En elk aspect en onderdeel van het huwelijksfeest kan aan jouw persoonlijke wensen en budget aangepast worden. Besluit je om hier te gaan trouwen, doe dat dan met koninklijke allure: verschijn in een formidabele limousine, een attractieve klassieke bruidsauto of een schokkend grootse Hummer H1, de enige echte, van XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar voorwaarden en mogelijkheden.

Nog zo’n meesterlijke trouwlocatie aan het water is Haddock Watersport in Almere, Flevoland. Een paar jaar geleden is Haddock Watersport als één van de eerste horecagelegenheden in Almere, benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente Almere. Bruid en bruidegom kunnen elkaar met andere woorden in plaats van op het Stadhuis, op de trouwlocatie Haddock in een prachtige zaal, het jawoord geven. Over de afgelopen jaren zijn ontzettend veel koppels hier met enthousiasme in het huwelijksbootje gestapt. Letterlijk en figuurlijk. Kies je voor deze fantastische trouwlocatie, leg het vervoer van die dag dan in de solide, ervaren en deugdelijke handen van limoverhuurservice XTREMELIMO: huur een luxueuze Lincoln limousine, een authentieke trouwauto of een riante Hummer H1. Vraag vrijblijvend naar beschikbaarheid en prijzen.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie