06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Groningen

Gezellig shoppen en winkelen met je vriendinnen in de op zes na grootste stad van het land? Er gaat niets boven Groningen. Letterlijk en figuurlijk. Alle dagen van de week is het er goed shoppen. Ontdek de mooiste winkelstraten van Groningen met een bijzonder winkelaanbod. De meeste winkels in de binnenstad zijn ook op zondag geopend. Shop in stijl. Shop luxe. Laat je er per limo brengen. Geniet, terwijl je chauffeur op je wacht.

Voorbereiden op je huwelijksdag? Speciale trouwlocatie in Groningen of daarbuiten gezocht? Wat dacht je van Museum Landgoed De Fraeylemaborg, die beschikt over meerdere trouwzalen en gelegen is op een landgoed van ruim 23 hectare? De Fraeylemaborg is de officiële trouwlocatie van de Gemeente Slochteren. Hotel Restaurant Faber, in Hoogezand? Partycentrum de Hoogte, in Winsum? Of De Twee Provinciën, in Haren? – een trouwlocatie waar je uitzonderlijk romantisch in het huwelijk treedt en tevens voortreffelijk dineren kunt. Laatstgenoemde locatie kent een zeer mooie omgeving voor het maken van huwelijksfoto’s, twee sfeervolle zalen, een groot terras en een ruime parkeergelegenheid. Geef je huwelijksfeest extra flair, comfort en statuur. Huur een limousine of klassieke bruidsauto.

In Groningen uitgaan alsof de morgen niet bestaat? Chillen op de allernieuwste techno- en housemuziek in de grootste stad van noordelijk Nederland? Dan is de Subsonic wat voor jou! Tegenover de Drie Gezusters draaien nationale en internationale dj’s het neusje van de zalm. Andere clubs waar je zeker niet teleurgesteld zult worden zijn Shadrak, Pand48 en Huize Maas. Ga erheen in stijl, ga in een vehikel van XTREMELIMO. Huur een fantastische limousine of imponerende Hummer H1 gemodificeerd tot superlimo.

Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie