Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Haaksbergen

Heb je iets speciaals te vieren? Een huwelijksfeest, gala of bedrijfsuitje? Een vrijgezellendag, exclusief diner of jubileum? Een evenement, activiteit of party? En vindt het plaats in Haaksbergen of omgeving? Geef het een uitzonderlijke en sublieme twist, huur een exquise limo, klassieke bruidsauto of formidabele Hummer H1, de enige echte, omgebouwd tot superlimo. Doe je dat bij limousineverhuurder XTREMELIMO, dan zijn succes, comfort, allure en prestige gewaarborgd. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Haaksbergen, op zijn Nedersaksisch uitgesproken ‘Hoksebarge’, is een gemeente en dorp in het zuiden van Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel. Als gemeente staat het ook bekend als ‘Ster in Twente’ en ten zuiden van Haaksbergen ligt het landgoed Lankheet. Met behulp van rietfilters wordt het water van de Buurserbeek voortreffelijk gezuiverd. In het noorden grenst de gemeente aan drie Overijsselse gemeenten, te weten Hof van Twente, Hengelo en Enschede.

Wil je in dit gebied elkaar het jawoord geven en ben je nog zoekende naar een geschikte trouwlocatie, overweeg Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden dan eens. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 bevindt het zich midden op Landgoed Twickel, op enkele minuten van het centrum van Delden en op loopafstand van Kasteel Twickel. Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven is een officiële trouwlocatie. Treedt je hier in de echt, dan hoef je dus niet naar het gemeentehuis te gaan om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. De maximale capaciteit binnen ligt boven de 100 personen. Buiten is er capaciteit voor zo’n 300 personen. Je huwelijksplechtigheid wordt op deze fantastische locatie van een koninklijk tintje voorzien. Zo’n bruiloft zal jou, je partner, je familie, collega’s en vrienden kortom nog heel erg lang heugen. Kies je voor deze plek, leg het vervoer dan in de volleerde en betrouwbare handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een magnifieke Lincoln limousine, een authentieke bruidsauto, of een meesterlijke Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden, prijzen en beschikbaarheid.

Een prima alternatieve trouwlocatie is Weijenborg 1739 in Delden, hét partycentrum van Twente. Je zult er je bruiloft tot in de puntjes verzorgd zien. De Weijenborg is de bruiloftspecialist bij uitstek, een officiële huwelijkslocatie, een ongeëvenaarde plek uit 1739 met een fraaie, hedendaagse inrichting om elk huwelijksfeest legendarisch te maken. Wordt dit de plaats waar je elkaar het jawoord geeft, doe dat dan in grootse stijl en heerlijk comfortabel: verschijn in een limousine of klassieker van XTREMELIMO.

Wil je je evenement, festiviteit of jubileum compleet door experts op locatie en midden in de natuur laten organiseren? Bij Het Hagen in Haaksbergen kan het. Het verzorgt en waarborgt de catering van A tot Z, of het nu gaat om een zakelijk bedrijfsfeest voor 400 partners en collega’s, of een intiem, persoonlijk en gezellig diner bij je thuis voor een kleine groep gasten en vrienden. Het Hagen is tevens één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Haaksbergen. Het beschikt over een riant terras en het park stelt iedere fotograaf in staat om daverende foto’s en video’s te maken. Kijk hier voor een korte impressie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie