Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Harderwijk

Welkom in Harderwijk, de stad met een schilderachtige binnenstad in de Nederlandse provincie Gelderland, vroeger tevens bekend onder de namen Harderwiick, Herderewich en Hardervicum. De plaats wordt gekenmerkt door toerisme, onder meer vanwege het dolfinarium, het sauna- en welnessresort Zwaluwhoeve en de jachthavens aan het Wolderwijd/Veluwemeer.

Zoek je er een toptrouwlocatie? Wat dacht je van Van der Valk Harderwijk? Het hotel beschikt over 9 moderne multifunctionele zalen, staat bekend om haar persoonlijke service en is subliem gesitueerd midden op de Veluwe. De meest gedenkwaardige dag, tot in de puntjes verzorgd, van begin tot einde is er gewaarborgd. Breng de nacht door in een heerlijke suite met een weergaloos bubbelbad, onder het genot van een sprankelend glas prosecco, toostend op een veelbelovende toekomst. Maak je bruiloft extra onvergetelijk en geef het een gouden randje: leg het vervoer tijdens het feest van je dromen in de handen van XTREMELIMO. Laat je magistraal, comfortabel en eersteklas rijden in een schitterende Lincoln limousine, authentieke klassieke bruidsauto, of monumentale Hummer H1, omgebouwd tot superlimo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Liever elkaar het jawoord geven in een kasteel? Kasteel de Essenburgh Hampshire Classic maakt er een sprookje van. Van huwelijksvoltrekking tot receptie, diner, feest en overnachting, alles past en kan er allemaal onder één dak, op een ongeëvenaarde locatie. Het team achter het kasteel stippelt samen met jullie met alle liefde en enthousiasme het ideale parcours uit. Dit 17e-eeuwse kasteel in Hierden, op geringe afstand van Harderwijk, biedt een oase van rust in het groene hart van de Veluwe. Het beschikt over zevenendertig fantastische kamers die riant uitzicht geven op de rustieke landschapstuin en vijver. Verhef je bruiloft tot ongekende hoogte en huur een wonderschone trouwauto of meesterlijke limousine van XTREMELIMO. Verschijn met prinselijke allure, geniet van klassiek comfort en ervaar de smaak van smaakvolle weelde.

Van gala tot bruiloft, vrijgezellenfeest tot exclusief diner, uitgaansgelegenheid tot bedrijfsparty, huren van een bolide bij XTREMELIMO belooft een onvergelijkbare ervaring. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie