Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Harlingen

In de omgeving van Harlingen op zoek naar een luxueuze limousine, een unieke trouwauto of een ongewoon riante Hummer H1 omgebouwd tot onmiskenbare superlimo? Huren bij limoverhuurbedrijf XTREMELIMO betekent dat je het vervoer in volleerde en geroutineerde handen legt. En dat belooft een sensationele belevenis op gala, trouw- of bruiloftsfeest, bedrijfsuitje, exclusief diner, jubileum, evenement, vrijgezellendag, verjaardag, avondje uit of party, binnen en buiten Harlingen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Harlingen wordt op zijn Westerlauwers Fries uitgesproken als Harns en is een stad in de Nederlandse provincie Friesland en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De stad maakt deel uit van de Friese elf steden en is de op vier na grootste plaats van Friesland. De haven van Harlingen is de meest voorname haven van de provincie. Het feit dat Harlingen al in het jaar 1234 stadsrechten kreeg, maakt het als stad ouder dan bijvoorbeeld Leeuwarden, Dokkum, Franeker en Amsterdam. Wist je dat Harlingers worden ook wel ‘Tobbedansers’ of ‘Ouwe seunen’ genoemd worden? Vanuit de haven bestaan er uiteenlopende vrachtroutes, richting Scandinavië. De meeste coasters die naar Harlingen komen, komen om zout te laden bij de zoutfabriek. Je zult er veel zeilende charterschepen aantreffen, ook wel de ‘bruine vloot’ genoemd. Zulke schepen bewegen zich groepsgewijs langs de Waddeneilanden, maar varen vanuit Harlingen. De stad was in 2014 starthaven van de Tall Ships’ Races.

Zoek je een toplocatie om te trouwen? Aan het water? Met een gemiddelde beoordeling van 9,2 is Pollepleats in Westhem een exclusieve locatie met een fraai hedendaags interieur, prachtig gelegen aan het water. Deze duurzame toplocatie in Zuidwest Friesland kun je reserveren voor o.a. bruiloft, bedrijfsfeest en vergadering. Kies je voor deze excellente plek om elkaar het jawoord te geven, maak je feest dan dubbel chic, prestigieus en comfortabel en huur een fenomenale limousine of bruidsauto van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Informeer naar onze prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid. Kijk hier voor een korte impressie van Pollepleats vanuit de lucht:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie