Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Heerenveen

Ga je binnenkort trouwen in of rond de plaats die mede door ijsstadion Thialf, de meest voorname overdekte schaatsbaan van Nederland, bekend is geworden? En ben je op zoek naar een luisterrijke locatie? Buiten trouwen in het prachtige Oranjewoud in Friesland? Midden tussen de fraaie bossen bij hotel Tjaarda wordt je grote dag pas echt onvergetelijk! Naast de huwelijksvoltrekking verzorgt Tjaarda de receptie, het diner en het feest. Een zorgeloze bruiloft met andere woorden.

Trouw je liever in een huiselijke, ongedwongen sfeer, dan kan het burgerlijk huwelijk worden voltrokken op de schitterende locatie van Kwartier Noord. Daar tref je een sfeervolle indeling aan met moderne stoelen, een houten spreekgestoelte en brandende kaarsen. Is het weer gunstig, dan kunnen de deuren naar het verzorgde en mooie terras worden geopend. Op loopafstand van Kwartier Noord bevindt zich de Thomas Tsjerke, in Katlijk. Deze kerk is door de gemeente Heerenveen aangewezen als officiële huwelijkslocatie voor het burgerlijk en kerkelijk huwelijk. Het kerkje dat aan 140 personen plaats biedt, dateert uit de 16de eeuw en is ideaal gesitueerd.

Naast bovengenoemde locaties kent Friesland uiteraard tal van andere meesterlijke, sfeervolle plaatsen. Maar hoe en waar jouw huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest ook plaatsvinden mogen, je trouwdag krijgt dat gouden randje met XTREMELIMO. Laat jou en je partner stijl- en smaakvol, comfortabel en luxe rijden. Huur een voortreffelijke, statige limousine. Of een wonderschone klassieke Armstrong of Cadillac als bruidsauto.

Uitgaan in wat heet het oudste veenkanaaldorp van Nederland? De Buurman? Pépé en Coco? Bak? Club Gossip? Club Bacchus? In Heerenveen vind je de gezelligste, sfeervolste en veiligste discotheken. Geef de avond en nacht iets extra’s en unieks: huur een Hummer H1 opgebouwd tot ongeëvenaarde superlimo. Ga uit je dak op je favoriete muziek, met je allerbeste vrienden, terwijl je chauffeur je wacht. Laat weten dat jij er bent.

Huren bij XTREMELIMO belooft een bijzondere ervaring. Probeer ons uit. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie