06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

Contactformulier

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Hoogeveen

Woon je in Hoogeveen en ben je op zoek naar een state of the art limo, een out of this world type bruidsauto, of een cutting edge Hummer H1 omgebouwd tot unrivalled mega limo? Huren bij limoverhuurservice XTREMELIMO belooft een onovertroffen ervaring op gala, bedrijfsuitje, exclusief event, huwelijksfeest, jubileum, bachelor party, verjaardag of manifestatie, binnen en buiten Hoogeveen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

In 1636 gesticht door Pieter Joostens Warmont en Johan van der Meer, Leidse investeerders, is Hoogeveen de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente in het zuiden van de provincie Drenthe in Nederland. Tegenwoordig is Hoogeveen een plaats met talloze stedelijke voorzieningen, die vanwege een gebrek hieraan in het landelijke gebied voornamelijk in Hoogeveen zijn gepositioneerd. De stad beschikt over een voornaam winkelaanbod en biedt werkgelegenheid in de industrie. Je vindt er bovendien veel verschillende en gefragmenteerde kerkelijke stromingen. Hoogeveen is een stad van cultuur, sport, uitgaansgelegenheden, kunstwerken en talloze evenementen zoals bijvoorbeeld het Univé schaaktoernooi, de Ronde van Drenthe, de Univé World on Wheels-skeelercompetitie, de Hoogeveense Cascaderun, de Ronde van Hoogeveen, het Wielercriterium voor Nieuwelingen, Junioren en Elite Beloften, de Pulledagen, de Noorder Lichtjesparade, Hoogeveen Culinair, de Hoogeveense Nieuwjaarsduik, het Blues & Bluegrass festival, de Open Bedrijvendag, Steenbergerpark open, het jaarlijks golf en sport evenement in het Steenbergerpark en Park Opera Drenthe.

Geef je elkaar binnenkort het jawoord? En zoek je de ideale trouwlocatie? Hotel Restaurant Wesseling in Dwingeloo is een schitterende locatie in het hart van Drenthe, die elke bruiloft tot een weergaloze happening omtovert en elk facet en onderdeel ervan, van catering tot overnachting, tot in detail verzorgt. Dit hotel is misschien wel het oudste familiehotel van Nederland (1662) en bevindt zich te midden van maar liefst twee tot de verbeelding sprekende, luisterrijke Drentse nationale parken. Net zoals het woord ‘limousine’ van Franse komaf is, is de menukaart er onmiskenbaar geïnspireerd door Franse thema’s als ‘brasserie’, ‘exquise’ en ‘Frankrijk’. Alles is en wordt er met grote zorg bereid, of je nu een kop koffie met huisgemaakte appeltaart wilt, of een smakelijke lunch, een klein hapje tussendoor of een verrassend culinair en exclusief diner. Wordt dit de locatie waar je in de echt treedt, doe dat dan geheel in stijl, chic en comfortabel: verschijn in een weelderige limousine, een opulente trouwauto of een overdadige Hummer H1 van limousineverhuurbedrijf XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 
 
webdesign zwolle