06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Huizen

Ben je woonachtig in de omgeving van Huizen en op zoek naar een piekfijne en gracieuze limousine, een keurige en deftige bruids- of trouwauto, of een grandioze en onovertroffen Hummer H1 omgebouwd tot mega bolide? Huren bij limoverhuurbedrijf XTREMELIMO garandeert een daverende belevenis op jubileum, verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, gala, evenement, avondje uit, bedrijfsuitje of party, binnen en buiten Huizen. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

Huizen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, in het Gooi en wordt gekenmerkt door een relatief jonge bevolking. Ofschoon pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij één van de hoofdmiddelen van het bestaan werd, staat Huizen algemeen bekend als voormalig vissersdorp. Daaraan voorafgaand waren het vooral landbouw en huisnijverheid die er als voorname levensbronnen golden. Ondanks het feit dat het gemeentewapen, een melkmeisje, aan veeteelt refereert, heeft Huizen in het verleden nooit grootschalige veeteelt gekend. Huizen ontving in de 14e eeuw zijn naam, omdat het naar verluidt het allereerste dorp in het Gooi was dat over stenen huizen beschikte. Het is de gemeente in het Gooi die behoorlijk snel groeit, vooral ook voor wat betreft bedrijvigheid.

Eens een ambachtelijke oude visrokerij, is Restaurant De Haven van Huizen tegenwoordig een luisterrijke locatie aan het water. In aanvulling op de kostelijke lunch-, diner- en borrelkaart biedt de Haven van Huizen uiteenlopende mogelijkheden voor individuen en groepen. Of het nu gaat om een koffietafel, een barbecue, high tea, een receptie, een bedrijfsbuffet, een personeelsuitje of een vergadering, in de Haven van Huizen kan het. Ze beschikken over een riante veranda en een heerlijk terras aan het water. Ook voor een trouwceremonie is deze locatie méér dan voortreffelijk. Met een gemiddelde beoordeling van 9,1 vormen het sfeer- en smaakvolle monumentale pand en het fenomenale uitzicht een briljante setting voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Kies je ervoor om elkaar hier het jawoord te geven, leg het vervoer dan in de deugdelijke en geverseerde handen van limoverhuurservice XTREMELIMO. Verschijn in een imposante limousine, een wonderschone klassieker of een fervente Hummer H1, de enige echte. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie