Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Kampen

Woonachtig in Kampen of omgeving en serieus op zoek naar een plechtige en respectabele limo, een verheven en trotse bruids- of trouwauto, of een fabelachtige monumentale Hummer H1 hervormd tot fikse megabolide? Huren bij limousineverhuurder XTREMELIMO waarborgt een formidabele en machtige gewaarwording op jubileum, verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft en bedrijfsuitje. Maar ook op exclusief diner, gala, evenement en party. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Gelegen aan de benedenloop van de IJssel, nabij de uitmonding in het IJsselmeer en het Keteldiep, bevindt Kampen zich in de provincie Overijssel. Ook is het de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Er wordt een variant op het Sallands dialect gesproken dat luistert naar de naam ‘Kampers’. In de 13e eeuw ontving Kampen naar verluidt stadsrechten, al is het goed mogelijk dat het net als Deventer, Steenwijk, Zwolle en Hasselt, door gewoonterecht stad werd. Dankzij haar positieve ligging aan de handelsroute tussen de Zuiderzee en de Rijn ontwikkelde Kampen zich in behoorlijk hoog tempo van simpele nederzetting tot welvarende handelsstad. Kampen ligt aan de N50 en in de toekomst is men van plan om de N50 naar A50 op te waarderen. Kampen is een plaats van cultuur, natuur, plenty bezienswaardigheden en evenementen. Het beschikt over een aanzienlijk aantal oude tot zeer oude gebouwen, waaronder resten van de oude stadsmuur, (Koornmarktspoort, Cellebroederpoort, Broederpoort), en de Boven- of St-Nicolaaskerk. Werp je een blik op het stratenplan, dan is de structuur van de ommuurde stadvesting duidelijk zichtbaar.

Willen jullie elkaar in deze regio het jawoord geven? Wat dacht je van het Stedelijk Museum in Kampen? Dit bevindt zich in het gewezen raadhuis van Kampen. Het Oude Raadhuis dateert oorspronkelijk uit de 14e eeuw. Hier werd vanaf de middeleeuwen tot aan de Franse tijd recht gesproken door schepenen en raden. Het Nieuwe Raadhuis is ontstaan uit een cluster van gebouwen bij de stedelijke overheid in gebruik, waaronder bijvoorbeeld de raadskelder, secretariskamer en raadskapel. De Gouden Zaal is een uitgelezen romantische plek, misschien wel de meest romantische van Kampen, om in de echt te treden. Er is geen meer tot de verbeelding sprekende trouwfoto te bedenken dan die van de bordestrap voor de Gouden Zaal. De Zaal is tevens te huur voor andere gelegenheden, zoals een symposium, lezing of training. Hiervoor zijn in de Gouden Zaal alle hedendaagse audiovisuele middelen aanwezig. Besluit je om hier te gaan trouwen, verschijn dan extra stijlvol, chic en comfortabel: huur een limousine, klassieker of trouwauto van XTREMELIMO. Leg het vervoer in de beproefde handen van deze eersteklas limousineverhuurservice. Informeer naar beschikbaarheid en voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie